Háziorvosnál főorvosi felülvizsgálat táppénz alatt (beszélgetős fórum)
102/1995.(VIII. 25.)Korm.rendelet
Főorvos valszeg megműt ott helyben és meggyógyulsz :)
NYugi, pánikbetegség diagnosztizálhatatlan, csak a beteg elmondása alapján lehet kimondani, hogy az
Sziasztok!
Májusban vettek TP-re pszichiátriai javallat alapján (ami minden papíromon szerepel írásban is) pánikzavar, szorongás és poszttraumás stressz zavar miatt. Tegnap voltam a pszichiáternél, aki ismét állított a gyógyszerezésen (két fajta szorongásoldót szedek) és kifejezetten mondta, hogy nem javasolja azt, hogy dolgozzak (még). Ma visszavittem a háziorvosomnak a leletet (ahogy eddig mindegyiket) és már jöttem kifelé, mikor szólt a nővér, hogy jövő héten főorvosi felülvizsgálat lesz, menjek a rendelőbe.
Most beszéltem a főnökömmel (média területen dolgozom) és azt mondta, hogy neki múlt hónapban említették, hogy a 4 hetet meghaladó TP-em miatt főorvosi felülvizsgálatot kell kérnie a cégnek. De nem tudja, hogy ez azonos-e azzal, amiről most nekem szóltak a rendelőben.
Most nagyon beparáztam (ironikusan a pánikzavarommal), hogy be kell bizonyítanom, hogy rosszul vagyok? Nekem a leggázabb a TP, mivel ekhosként nem jár az anyagi juttatás része (csak a TB rész).
Mi történik egy ilyen felülvizsgálaton?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos, hogy a közeljövőben felülvizsgálják a rokkant nyugdíjasokat?
- Mit tudok tenni, ha a háziorvosom nem hajlandó szakrendelésre beutalót adni?
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- Kihez kell jelentkeznem ha táppénzre szeretnék menni? Háziorvoshoz vagy akihez terhesgondozásra járok?
- Mozgáskorlátozott-kártya megújításához elég még a háziorvosi igazolás, vagy most már minden esetben szakorvosi felülvizsgálat kell?
- Háziorvos berendelt felülvizsgálatra, mi lesz ott?