Használt már valaki ultrahangos rovar és rágcsáló riasztót? (tudásbázis)
Nekünk volt,de nem jött be.
Kaptunk egyet a nagyimtól,jó drága volt,de egyáltalán nem használt semmit.
Mi is megvettük a tévében hírdetett ultrahangos riasztot. Amikor használtuk a kislányom fetrengett a fájdalomtól.
Amikor kihúztuk elmúlt a fejfájása,stb.
Így nem tudtuk meg,hogy hatásos e.
Azóta nem merjük használni.
A kutyám elmarta a macskámat , aminek következtében az egerek megszállták a garázst/ sok féle illatos horgászcsalit tárol ott a férjem /. A televízióban láttam a reklámjukat ,azt rendeltem meg . Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele . Nem csak egér mentes övezet lett a garázs , a molylepkék is eltüntek. Két éve használom folyamatosan .
én is rendeltem 2 éve se szunyogra se egérre semmire nem használ talán arra jó ha bedugom a konektorba éjszaka egy zölden világit igy könnyebben találom meg a villanykapcsolót
Én is zörgök nekik :) akkor egy időre elmennek
én kétszer is vettem, régebben, szerintem még külön szólt az egereknek, hogy jöhetnek, szabad a pálya :-D
de ismerősnek, modernebb, majd 50ezres nagyságrendű kütyü bevált
Van egy olyan egérfogó is, ami nem csapja szét az egerentyűt! Olyan, mint egy tésztaszűrő lefordítva a tetején egy lukkal, amin bemenni be tud, de ki már nem!!!!! sajtot diót és sonkát!!!!! szoktunk beletenni, garantált a siker, ha van egér! A falban nekünk is mászkálnak néha, én mindig visszazörögtem nekik, és egy idő után eltűntek!!
Még mindig a legjobb és hatásos módszerek egyike a macska, a másik a régi bevált egérfogó.
Szomorúan olvasom, hogy nem válik be az ultrahangos riasztó, pedig mi is pont ilyet akartunk venni. Bár nálunk még nincsenek egerek. Eddig. A padlásra akartuk tenni, hogy ne is legyen.
Anyósnál tavaly a fejlecsapkodóssal fogtunk meg 3-at. Lehet marad ez a módszer...
Szia!
Nálam már bejutott egy, illetve remélem, hogy csak egy, de ez is sok!!
Az ultrahangosról azt hallottam, hogy nem ér semmit. :-(
A ragacsot messzire elkerüli, pedig az korábban hatásos volt.
Mérget nem merek letenni. Mi van, ha megeszi, bebújik valahová, és ott pusztul el?
A csapda meg, szétcsapja, Brrr, belegondolni is rossz. :-((
Na de akkor hogy tüntessem el a házból??
jav, kertes házban laktunk
Jaj,ez nagyon rossz lehet.Gyermek és kisfelnőtt koromban szüleimmel mi is kertes házban egy falun,és mikor bejött a hűvös,illetve nem találtak már kaját az egerek a földeken nálunk is mindig egérmizéria volt.Én meg rettegek tőlük.Nálunk a cicák voltak nagy segítségünkre.
Bejött ez a szép őszi hűvösebb idő és egerek költöztek be hozzánk. A spajzba, valamint hallom ahogy a lambéria meg a padló alatt kaparásznak. A ragasztót körberöhögik,a mérget a falba nem tudom betenni, valamivel el kéne űzni őket mielőtt bejutnak a lakásba. Erre az ultrahangos riasztóra gondoltam. Használta már valaki? Hatásos?
Igen,több félét,és egyik sem használt.. :(
Használt már valaki ultrahangos rovar és rágscsáló riasztót?
További ajánlott fórumok: