Használ valaki közületek fogamzásgátló hüvelytablettát? (beszélgetés)
És ha a leírás szerint alkalmazod is, a pearl indexe akkor se jó...
Szóval nem csak az lesz terhes a hüvely tabi mellett, aki nem olvassa el alaposan a mellékelt tájékoztatót!
Ragacsos, kényelmetlen ha nem olvad el, büdös és keserű...
Ugyanaz a macera, mert a csajok szaladnak a budoárba dugás után, hátha mégsem olyan zicher.
Szóval olyan mint a szénsavmentes ásványvíz: Money for nothing(Dire Straits)
Hát, figyelj, rá van írva, hogy hogyan kell használni. Hogyan lehet mosakodni előtte, utána..én azt mindig betartottam, évekig nem volt vele semmi bajom.
Állítólag, van, hogy olyan a hüvely phja, ami semlegesíti a hatását. Nem volt semmilyen fertőzésem meg semmi, nem vettem észre, hogy más lett volna.. szóval nem tudom. Ha nagyon nem akartok babát, akkor ne. szerintem.
Uhhh...köszi a válaszokat:$:D
Azért gratulálok a babákhoz.:$:)
Igen, nekem is a Pharmatexet hozta szóba az emberem...mivel utálja a gumit.
De egyrészt soha nem használtam, másrészt nem igazán bejövősek nekem az ilyen felhelyezős megoldások...de ezek szerint talán jobb is ha nem kísérletezek velük.:$
:DDD
Már elkéstem, hogy hívhatnátok Kúpocskának...
Patentex-et használtam,miután letettem a bogyót. Nem lettem terhes tőle,de ahogy nem használtuk,igen. Terveztük,azért nem használtuk,szóval,várjuk a babót!
Amúgy én meg voltam vele elégedve,bár csak kb. fél évig használtuk.
Én azt használtam. Nem volt vele semmi gondom sokáig...aztán..
Most múlt két éves az eredménye..:D
Sziasztok,
Szeretném kikérni azoknak a tapasztalatait, akik hüvelytablettát/-kúpot használnak védekezésre. Első hallásra idegenkedem a dologtól és nem tudom, mennyire hatékony fogamzásgátló szer, de érdekelne
milyen.
Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok?
- Van hatással a fogamzásgátlók használata a szexuális vágyra?
- Ki milyen fogamzásgátlót használ? Jó az, amit használsz?
- Használ valaki közületek alomszéket?Mik a tapasztalatok?
- Nem tartottam szünetet fogamzásgátló szedésekor és most megjött. Járt már így közületek valaki?
- Esett közületek valaki úgy teherbe, hogy kimaradt egy vagy esetleg több fogamzásgátló tabletta?