Harmadik babát várók (beszélgetés)
Sehol senki? Mizu veletek?
Még mindig nem jutottam el odáig sem, hogy megállapítsák a terhességet. Szerdán megyek nőgyógyászhoz, egyelőre Komáromba. Ha ő szimpi és vállal, akkor oda fogok járni. Ha nem, akkor megyek a győrihez - áprilisra van hozzá időpont... 😀
Azti, majdnem pont mint nálunk :D hogy viselted eddig a terhességed, 2 gyerek mellett?
Én mindkettőt természetes úton szültem, és a harmadikat is úgy szeretném - remélem nem lesz akadálya.
Örülök hogy írtatok! Hogy vagytok manapság?
Szia!
A 3. babát várjuk. Van egy 12 éves fiunk meg egy 8 éves lányunk, júliusba jön a 3. Tervezett
Szia! MOst fogok szülni március 20-án. Tervezett császárral. Van egy 3évs fiam, egy lassan 2 éves lányom es most lesz egy 0-babám a következő hónapban:D Remélem pont ilyen anyukával szeretnél beszélgetni.
Nálunk az első 2 volt tervezett, hogy jó közel legyenek. Aztán jött a meglepi babánk 9 éve vagyunk együtt az első meglepi baba:) HA pesti vagy én ajánlom az orvosom, a SOTE2- DR. MArtonos Attila, fiatal, de kár, hogy az első 2-t nem nála szültem... nagyon cuki, naprakész, kedves, vidám és nagyon lelkes. Egy percig sem érzetem, hogy a pénz motiválá. Én a magán rendelésére járok a Fodor urcába, de pl, most mondta, hogy az utolsó vizsgálati eredményeket nyugodtan vigyem a kórházba, úgyíis mennem kell ctg-re meg hasonló. Ha nincs semmi baj akkor azért ne fizessek, hogy ránéz néhány adatra.
Sziasztok!
Olyanokkal szeretnék beszélgetni, akik harmadik babájukat várják.
Van egy 2,5 éves kisfiunk és egy 1,5 éves kislányunk - most pedig, úgy néz ki, úton a harmadik gyermek. (Tudom, sűrűn jönnek. A lányunk szerelemgyerek, de most a harmadik terhesség tervezett.)
Orvosnál még nem jártam, jövő héten megyek - csak ki kell találnom, kihez...