Harc a kilókkal... (beszélgetés)
Nem az utolsó 2-3 kg-ról beszéltem, hanem aki elkezdeni szeretné valahogyan a fogyást, és meg szeretné ezt is próbálni. 10-15 kg súlyfeleslegből is biztos hogy valamennyit le lehet küzdeni az általam írt módszerrel. Szerintem nem kellene leszólnod, azért mert rajtad már csak pár kg van. Inkább örülj neki...
Tudok pár blogot is mondani, ahol ugyanezeket mondják, mint amit én és ezzel fogytak 30-40 kg-kat!
Sziasztok!
Sajnos nekem nem vált be. Egy grammot nem fogytam tőle.
Sziasztok!
Én is nagyban küzdök kb. 2-3 kilóval, de úgy 3 hónapja már, hogy nem mozdul semmi :( Előtte szépen lement 3 kg, aztán centiben is csökkentem, formálódtam a tornától, naa ekkor rendeltem az általad említett bogyót szerintem, majd ezzel. Nekem az volt a fő bajom, hogy 1200 kcal-t képtelen voltam tartani, kaparni tudtam volna a falat, főleg edzés után!! Na a bogyóval jó volt, nem éheztem. Aztán persze abbahagytam, elég jól bírtam egy darabig kevés kajával, hozzá szoktam. De fogyni nem nagyon fogytam, 1 kilót, de az már visszajött. Szóval most próbálok rájönni mi kell még ahhoz, hogy végleg formás legyek :) jövő nyárra biztos sikerül, nálam a sport a főő kulcs!
Sok oka lehet,hogy étrend és mozgás mellett nem fogy az illető.
Fogamzásgátló,esetleg olyan hormonális betegség amiről nem tud,IR,Pcos,pajzsmirigy megbetegedés stb..
EGy idő után,mikor már látja,hiába küzd,nem fogy semmit,abbahagyja az egészet.
A legtöbb sikertelenségnek nem is a kitartás a fő oka,hanem a hormonális folyamatok.
Nem feltétlen kell a fogyáshoz konditerem bérlet...
Elmondom neked, van egy laptopom arra letöltöttem DVD-ket, súlyzóm nincs, azt 1 kg-s sóval helyettesítem, step padom sincs, ezt egymásra rakott nagyobb könyvekkel vagy irattartóba pakolt könyvekkel pótolom. Étrend, ami van itthon, de igyekszem 1200 kcal-nál többet nem enni. Közelünkben nincs update bolt, ilyen termékeket nem tudok megvenni. Mégis 2 hó alatt -6 kg, és 2-3 cm karcsúsodás. Edzés: 20 v 30 v 40 v 90 perc, ami éppen belefér.
nekem egy barátnőm szedte és 23 kilót fogyott vele, és ő mindig próbált lefogyni, eredménytelenül... 1 hónapig bírta a kondibérlet(velem együtt), és a diéták meg falásrohamokba torkollottak, és dupla jött vissza.
én jelenleg is fogyókúrázom, és az ő sikerén felbuzdulva akartam rendelni egy hasonszőrű példányt, de drágálltam, és féltem, hogy bajom lesz. neki nem lett baja, de sokmindenkinek igen. amúgy azóta is tartja a súlyát, de nem fogy tovább anélkül, és tervezi hogy újrakezdi a 3 hónapos kúrát.
Mint írtam előtted, nem a szűztea kapszuláról, mályvatea, hasonló bogyókról beszélek. Hanem ami amphetamint, phetermint tartalmaz és MO-n nem kapható, csak feketepiacról, internetről szerezhető be.
Nem negatív kérdésnek szántam egyet sem, csak érthetetlen számomra, hogy ilyen jellegű bogyókhoz miért kell hozzányúlni. És ezek a bogyók bizony eléggé megkopaszítanak pénzügyileg.
Érdekelne azért,hogy mennyit tudsz te a fogyis tablettákról?Mennyire ismered az összetételüket vagy akár a mellékhatásaikat.Miért érzek negatív felhangot a fórum kiírásodban?
A szűztea kapszuláknak sokszor erőteljesebb a mellékhatása,mint egy jól összeállított fogyókúrás tablettának.
Igen,abban igazad van,hogy egy jól beállított étrend és megfelelő mozgás elengedhetetlen a fogyáshoz.De vannak esetek,amikor ez már kevésnek bizonyul.Olyankor érdemes fogyis tablettákhoz nyúlni,hogy átlendítsenek a holt ponton.Egyébként meg nem feltétlenül kell több 10 ezret kiadni egy cuccra.Vannak korrekt áron,elég jól működő tabik is.
Ha valakinek \"csak\" 5-15 kg hiányzik a boldogságához, miért nem tud érte egy kicsit megküzdeni?! És miért nyúl bizonyos kapszulákhoz? Ettől várja a csodát, és nem a mozgás + normális étrend kialakítását választja? Hogyan lehet az, hogy valaki 1 hónap futást, és odafigyelve evés mellett nem fogy 1 dkg-t sem?
Nem támadok senkit, csak kíváncsi vagyok a kg-kal küzdők milyen válaszokat adnak a kérdésekre, ill. a sportemberek mivel magyarázzák a legutóbbi kérdést.