Hanyadik randin mondható "normálisnak" az első sex? (beszélgetés)
kérdezd meg tőle,hogy holnap milyen idő lesz. ha azt mondja ,hogy jó, mond azt akkor elmész a standra. elkisérhetne nem szeretnél egyedül menni:)
Szintén az elsô randin, és még mindig tart a kapcsolat, csak elfajult és ugy hivjàk,hogy hàzassàg
Szerintem az számít, hogy mekkora a szerelem, és mikor már mind a ketten úgy érzik, hogy nagyon vágynak a szexre, ez attól majdnem független, hogy a 10. vagy a 20. randin vannak túl...
Járj esötáncot!
(nincs hosszú ö-m)
Van egy pasi,aki az időjárás bolondja.Nagyon tetszik és szeretnék vele össze jönni.Hogy kezdjek hozzá?
Az alkalom szüli a tolvajt!
Pont jókor találtam erre a topikra, bár kissé elavult, azért leírom.
Nekem is, mint Kisördögnek lett az életemben egy pasi, aki jó nagy hatással volt rám. A második randin csókolt meg először. Olyan hevesen egymásra kattantunk, hogy huhh...még 4 randit bírtunk és most,Valentin napon egymáséi lettünk.
Igen, komolyan tervezzük...
Nem is ez a gondom nekem pl...hanem, hogy egy közeli barátnőm rákérdezett, hogy sexeltünk-e már. Bevallottam neki és úgy reagált, hogy pfff...te aztán nem vacakoltál...
Csak úgy sütött róla, hogy elítél...pedig nem bántam meg egyáltalán...de ilyenkor elgondolkodom, és bűntudatot érzek:(
De tudom, hogy hülyeség..és sokat segített, amiket itt elolvastam.
Úgyhogy KÖSZI:D
Mufifufi hogy érted, hogy okosan kell csinálni? Én ha belegebedek se tudok semmit jól és főleg nem okosan csinálni. Egyszerüen nem lehet hogy valamit jól csináljak nem lehet megfelelni neki. :( Állandóan megy a súrlódás mert azt nézi mibe lehet belekötni. Aztán persze még neki áll feljebb ha nem állom meg szó nélkül a dolgot. Komolyan nincs jobb dolga?? Állandóan fáradt, de velem csatázni bezzeg mindig van energiája. Ja és persze a végén mindig én leszek a hibás mindenért. Mert így lesz nyugodt a lelkiismerete.
Olyan mint egy majom aki a saját farkát kergeti, nem veszi észre hogy körbe-körbe jár és csinálja magának a problémákat a gondolkosámódjával. Engem meg nem hagy békén a baromságaival. És akkor az én hibám hogy veszekedés van. Tényleg le kéne nyelnem mindent??
Sziasztok!Ma van itt valaki?A mai téma?
Én nem így látom.Egy férfi nagyon is tud szeretni és ragaszkodni, ezt nemcsak én tapasztalom.Tudnak kedvesek lenni és udvarolni még évek múlva is, de ehhez 2ember kell..okosan kell csinálni:)Ha valaki félrelép egy kapcsolatban annak ott oka is van.Lehet épp csak annyi, hogy nem illettetek egymáshoz és a barátodnak másra volt szüksége mint amit tőled kapott(nem szexuálisan értem, bár az is lehetséges).Persze, ez nem menti fel az alól, hogy párhuzamosan járni 2 emberrel gerinctelen dolog.
Részemről a szerencse, egy élmény volt, szia!
Örülök,hogy megismerhettelek és Christint is, jó volt itt,majd még beszélgetünk,sziasztok!
Rosszak a tapasztalataid, de megértelek, én is így látnám. Majd jön valaki és megváltoztatja eme tapasztalatodat. Na nagyon elkanyarodtunk a témától...
Azért jó,hogy nem vagy hamar sértödött.Én sajna úgy tapasztaltam hogy addig kedves és udvarol a fiú amig az ágyig eljutunk,aztán onnan már más.Biztosan vannak kivételek is!Sajnos az elözö barátom 3év után másik lánnyal járt már sutyiba.De rájöttem.
Na látom valami olyasmi kép alakulhatott ki rólam,(ami nem baj, nem is zavar, csak épp köszönőviszonyban sincs a valósággal) hogy a rudi vezet. Igazad van teljesen a pasi/nő megítélésével kapcsolatban...sajnos. Nem egyszerű ez, hosszasan lehetne boncolgatni, de azért akad ám olyan is, aki még ha csak egy éjszakát is tölt el valakivel, tiszteli a Nőt, és még diszkrét is ráadásul. Sosem lehet tudni mi lesz az egyéjszakásból, ezzel nem azt akarom mondani, hogy gyí orrba-szájba.:)
Szia! Nincs ezzel semmi gond, így szeretünk benneteket.:) No akkor beszéjükmeg'! Nálad, vagy nálam,hm?
Igen. Meg hát tudod, hogy általában máshogy kezelik ezt ffiaknál, és nőknél. Ha egy pasi ilyen, akkor az "milyen jó", ha egy nő, akkor azt már csúnyább jelzőkkel illetik. :)
Pedig sok ellenpélda volt itt is (mint az enyém is, pl, hogy első randin, és másfél éve együtt vagyunk...). :)
Én inkább MEGbeszélni szeretem... nem KIbeszélni...
Szia!Tudod mi nök már csak ilyenek vagyunk,szeretünk mindent jól, ki és megbeszélni.Ugye Christine?
Szerintem sem, de mondjuk én 16, 30 évesen is így álltam ehhez a kérdéshez. Nők nagy dilemmája ez, és meg is értem, senki sem szeret strigula lenni.
Szerintem sem kell túlspirázni a dolgot... Persze, azért nyilván más a helyzet 16, meg 30 évesen. :)
Nem is volt célunk bántani ;)
Ja és nem bántottatok meg egyáltalán, nem olyan könnyű az.
Hehe.:) Na kezdem. Nekem nincs olyan, hogy hányadik találkozó után normális. Ha úgy érezzük, akkor köszönés után, ha úgy, akkor napok, hetek, hónapok után történik meg a várva várt pitty-putty, vagy sosem. A rutinomnak -ami lehet van, lehet nincs- semmi köze a "mikor"-hoz. Remélem kielégítő voltam, minden jót!:)
Remélem azért nem bántottuk meg se öt se mást,de tényleg majd ö ezt remélem elmeséli vagy egy hasonló fiú.
Hát nem tudom... :)
De ha feljön féknyom, biztosan megírja nekünk.
További ajánlott fórumok: