Hány kilót fogytál a kalóriaszámolással? (beszélgetős fórum)
Már megvan a -62 és tartom azóta is mióta végeztem.....
3 és fél hónap alatt 14 kg-ot, én mindig ezzel a módszerrel fogyok.
Anyukám 6 hónap alatt 30-at adott le, igaz minden nap úszott, bár szerintem az nem fogyasztotta, amolyan nyugdíjas komótosan 1 órát lubickol. Elkezdtem én is 1 hete, keverem a módszereket ha nincs kedvem kalóriázni nézek egy update adatot, lement 4 kg. Nyilván ez a kezdeti lendület. Egy japán kutató azt írta: ha több kalóriát fogyaszt az ember, mint amennyit felhasznál a szervezete hízik, ha ugyanannyit, marad a súlya, ha kevesebbet fogy. Az emberek nagyon nehezen fogadják el ezt a roppant egyszerű igazságot. :)))
71-tõl kezdtem, most 63,7 vagyok, de voltak bûnösebb napjaim is :D
175 cm 75 kg-ról indultam lementem 49-re úgy néztem ki mint egy éhes etióp gyerek mikor megláttam a fényképen felszedtem 6 kg- t most 55 vagyok
50-ből 20-at...állandóan csak számoltam, meg számoltam, enni meg elfelejtettem...a józsi szólt rám 1 hónap múlva, hogy mozduljak a karosszékből, mert ő is végre le szeretne ülni.
Sikerült, de aztán önmagam érdekében felszedtem még pár kilót.
173 cm-es magassághoz csak én láttam magam szépnek 52 kg-val. :S
Utána évekig 56 kg körül mozogtam, teherbe 58 kg-val estem, 70-nel mentem szülni, most ismét 57 kg vagyok. Ez az optimális.
Ez nem semmi, gratulálok. Tartani is sikerül?
Február 1-jén kezdtem el és április elejére elértem.
Jó, de az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy napi két órákat edzettem, szobabicikliztem, futottam, vagy tapostam. Hetente hatszor, a vasárnap volt pihenőnap.
Eltökélt voltam, ezért sikerült.
Két hónap alatt 12 kilót?????? Komolyan?
1 hónap alatt 5 kilót (akupunktúrával rásegítve). Abba kellett hagynom, mert elutaztam, és abbahagytam a számolást is. Visszakúszott 1 kiló 2 hét alatt, most összekaptam magam, megint számolok.
2 hónap alatt 10 kg-ot, de még nincs vége...
Mennyit mozogtál ? tornáztál ?
Ügyes vagy! Lehet, hogy nekem is ezt kéne? Akad rajtam is vagy 15 fölös kiló.
Hajrá, sok sikert és kitartást!
Nagyon ügyes vagy!
Én is ezt csinálom, még kb 5 kiló van hátra a célsúlyig, ha minden jól megy április közepére meglesz:)
Szia!
5,5 hónap alatt 20 kg-ot, 1200 kcalt ettem egy nap.
MAJD elcsesztem és a felét visszahíztam, ezután le is adtam ugyanezzel a módszerrel, majdnem 2,5 hónap alatt a 10 kg-ot:)
Hány kalóriát ettél egy nap, és mennyi idő alatt?
Hány kilót fogytál a kalóriaszámolással?
További ajánlott fórumok: