Hány hónapos [éves] korig érdemes venni a gyereknek csörgőt? (tudásbázis)
Édes a kislányod! Gondolom, neki lenne...
Keress valami hasonlót, mint amit írtam. Legyen rajta valami forgatható, vagy sípolós, vagy akármi, akkor tutira nem nyúlsz mellé. :) De a legjobb, ha viszed magaddal, és ő választ! ;)
Ez tényleg a csörgőtől függ...
Mi vettünk neki 2-3 hósan olyan picit, ami akkora, mint a tenyerem, és könnyű, hogy meg tudja fogni a kis kezével. Elég nehéz volt beszerezni... Aztán már jöhetnek a nagyobbak is. Csajszikám 2éves lesz mindjárt, de néha még mindig szórakozik vele... Van olyanunk, ami olyasmi, mint a homokóra, apró gyöngyöcskék vannak benne. Na, az ám a buli! Barátnőm 6évese is szokta piszkálni, mert olyan szép, ahogy a sok-sok gyöngy "folyik" benne...
Amúgy hány évesnek lenne?
Igen, szerintem is fél éves kora előtt használja inkább, amikor azt nézi, hogy mozog a keze. Később már inkább a bonyolultabb játékok jönnek.
...bááááár egy-egy érdekesebb csörgővel még én is jól elszórakozok :) :) :)
További ajánlott fórumok:
- Mi árt jobban a gyereknek? Az ordibálás vagy egy-egy pofon?
- Helyes dolog a boltban még fizetés előtt odaadni a gyereknek a csokit, kiflit enni?
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Mikor mondjam el a gyereknek, hogy nem létezik a Mikulás, Jézuska, Húsvéti nyúl? Ti mikor, hogyan mondtátok el?
- A kutya is gyereknek számít?
- Te mennyire engednél 9 éves gyereknek 18 év feletti öldöklős, zombis, gyilkolós, verekedős filmeket, pc játékokat nézni, játszani?