Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hány foknál kezdesz fűteni a lakásban? (beszélgetés)
Nem tudom hány fok van, de nehéz úgy elaludni, hogy az ember foga vacog.:)
Elővettem a kis hősugárzómat, ami teremt olyan hőmérsékletet, amiben már el tudnak lazulni az izmok.
[link]
Azért lehet, hogy holnap átnézem a konvektorokat és őrlángon már be lesznek kapcsolva.
ha folyamatos a hideg akk fűtünk napokba már ment a fűtés viszont most nincs tartós le hűlés,de októbertől már fűtünk.
Nem a fokokat nézem, hanem azt, hogy fázok-e.
Tegnap reggel bekapcsoltam a fűtést.
Mi már bekapcsoltuk a fűtést pár napja. Nagyon hideg volt éjjel. A 16 hónapos kicsink miatt muszály...
Nekem a 22fok az ideális. Tesomeknal eppen hogy 20 fok van mert azt szeretik. :)
Akkor futok ha fázni kezdek xd
Volt olyan h csak novemberben kapcsoltuk be. De volt hogy szeptemberben is ment mar egy két hetet/napot.
Volt, hogy csak november végén kezdtünk el fűteni mert alapból hidegtűrők vagyunk :D Persze akkor az időjárás sem művelte ezt amit most, hogy 10 fok van odakint szeptemberben.
Mi ha 20 fok ala megy akkor szoktunk begyujtani a kandalloba. Multhetvegen 26 fokra melegitette a hazat es ugy nyitottuk az ablakokat h menjen ki az a nagy meleg de ha nem gyujtottunk volna be akkor fazunk.
Amikor mar a kandallo nem eleg akkor kapcsoljuk a futest.
19 volt mikor bekapcsoltattuk.
Mi 22,5 alatt fázunk.
18-19 fok körül kapcsolom be, de ez akkor szokott bekövetkezni, mikor kinn mondjuk 5 fok alatt van.
most 21 fok van, eszemben sincs fűteni, van pulcsi meg papucs.
18 fok volt tegnap, bekapcsoltuk. De estére már nem kellett.
Nem nézzük a fokokat.
Akkor gyújtunk be, mikor 2-3 fázós nap után is még fázunk.
Főtáv fűt, rájuk vagyunk bízva. Nálunk múlthét pénteken próbafűtes volt, 4 napig. Most már meleg van, de épp lelacsolták. :)
Ma szellőztetés után 18,4 fok lett bent.
Be is gyújtottam.
Ha bent lemegy 19 fok alá. De 17-ig is kibírom.
18.3 fok van bent, es iszonyuan fazom. Ilyen meg sosem volt.
Ha tartósan 15c fok alatt van a hőmérséklet kint, akkor. Meg egyébként október közepe-vége tájától.
A nappaliban jó, ha 21-22 fok megvan. A hálóban alacsonyabb, a fürdőben kicsit magasabb hőmérsékletet szeretek.
21 fok alatt én már fázom.
Elindítottuk a fűtést, mert kint már csak 12 fok van és ha szellőztetünk, csak kimegy az a kevés meleg is.
Nektek meddig komfortos fűtés nélkül?
További ajánlott fórumok: