Hamis marcipán - Sütés nélküli! recept


15 dkg búzadara
2 dl tej
15 dkg porcukor
1 kocka margarin
25 dkg kekszpor
1 mandula aroma
kókuszreszelék
A Hamis marcipán - Sütés nélküli! elkészítési módja:
Felforraljuk a tejet, forrón ráöntjük a búzadarára és elkeverjük. A margarint a porcukorral simára keverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt grízt, kekszport és az aromát. Összedolgozzuk, majd kis golyókat formálunk belőlük, és meghempergetjük a kókuszreszelékben. Ha valaki nem szereti a kókuszt, akár csokidarával is helyettesítheti. Marcipán ízű golyócskák lesznek. :) Nagyon finom és egyszerű!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Sookie, 2010. febr. 4. 14:02
A hamis marcipán - sütés nélküli! elkészítési módja és hozzávalói.