Halványbarna folyásom van a menszeszemet megelőző napon. Mitől lehet ez? (tudásbázis)
Köszönöm - már sokkal nagyobb, most 21 hónapos, de tényleg aranyos feje van, mert olyan kerek csodálkozó szemei vannak (kicsit félénk típus a drágám:)
Sajnos nem jutottam el orvoshoz! A férjemnek annyi munkája volt, ráadásul az adott napokon vidéken volt bejárásokon, egyeztetéseken. Sose ér rá - ráadásul most még nekem is volt munkám - bébyszitter meg még nincs
De jó hír, hogy a problémáim elmúltak - azért ebben a hónapban mindenképpen elmegyek arra a vérvételre, nézzék meg, az a biztos (ráadásul elég jóképű a doki :))))
Jólesett, hogy érdeklődtél, remélem veled azóta is minden oké! Láttam az egyik hsz-ben, hogy érettségire készülsz! Drukkolok! (egy nagy kalappal! :)
Voltam tegnap nőgyógyásznál, és levett kenetet de nem látszódott fertőzésre utaló külső jel, és kimedencei uh-ot csinált. A jó hír az, hogy nincs elváltozás, most következik a hormonvizsgálat, de azt mondta, hogy nyugodtan lehet próbálkozni a teherbeeséssel, ennek nincs akadálya.
Nagyon megnyugodtam. Három héten belül meg lesznek a vérvizsgálatok - majd írom, hogy mi lett.
:)
jesszum utánanéztem a neten és olyanokat írnak, hogy egyből elkezdtem szédülni, próbálok magamhoz térni.
Na szóval a polipról azt olvastam, hogy bővebb vérzéssel jár - esetemben ez nincs így kb. másfél-két naposra csökkent a menszeszem, de amúgy is csak három napos volt. Egy erős vérzéses nap, és kettő lájtos, majd egy-két nap pecsételés. Most az erősvérzéses napon sem jön annyi.
Ez esetben viszont elképzelhető, hogy gyulladás következtében (aminek van valószínűsége, hisz írtam nem csináltak tenyésztést, és én határozottan nem gombára tippeltem, mivel sárga folyásom volt nem fehér így talán továbbterjedt egy fel nem ismert baktérium) összenőtt a méhnyálkahártya és az akadályozza a vérzést.
Vagy hormonzavar.
No de mire ez kiderül?
Most beszéltem a dokimmal telefonon és azt mondja így látatlanba, hogy a polip is okozhat ilyen tüneteket, de lehet, hogy hormonzavar
annyi biztos, hogy ki kell vizsgálni
... :(
igen sokféle oka lehet, csak reménykedem, hogy mégsem olyan nagy a probléma...
Van más tünet is: kevesebb lett a mensim. Egy napig van rendesen, utána már alig, harmadik nap meg kevés pecsételés, oszt kész.
Kicsivel rövidebb is lett a ciklusom, 10-ére vártam a mensit mégis most már vége is van. Már a múlt hónapban sem időre jött.
Más tünetet nem vettem észre. Fertőzésre utaló jelet sem vettem észre.
Köszönöm a segítséget, azért is nyitottam a topikot, hogy amíg nincs meg az eredmény addig is tudjak kicsit tájékozódni.
Valójában kicsit hipohonder vagyok, ezért én is szeretek tisztába lenni az ilyen dolgokkal... :)
Most voltam kismedence uh-on néhány hónapja - de ki tudja azóta is kialakulhatott?
Jó a rosszban,hogy ezek szerint ez gyógyítható! Mindenképp elmegyek dokihoz, csak már ezen a héten biztos nem jutok el, tehát marad a bizonytalanság...
Szia McKenzi!Mikor nekem voltak ilyen tüneteim akkor a doki uh-t csinált és kiderült hogy cisztám van.Azután jött a rákszűrés meg törlet meg mittom én és injekciokat kaptam.
2,5 x 3 cm-es volt, szerencsémre 10 db injekciótol elmúlt és azóta minden rendben van.
Oké! Remélem összejön nektek! Drukkolok :)))
ha kiderül valami akkor leírom, csak szerintem még sokára fog kiderülni - valószínűleg lesz egy hormonvizsgálat a dokimnak pont ez a szakterülete.
Rákerestem a neten és a menszesz előtti barna pecsételés okának a sárgatest rendellenességet írják -
még jó, hogy vártunk a terhességgel, mert ha tényleg ez van annak nem lett volna jó vége. De bármi is van az nem túl jó, még talán mindig ez a legjobb eshetőség. Na nem találgatok remélem hamarosan kivizsgálnak és kiderül a valódi ok.
az a baj, hogy nem szedek gyógyszert...
viszont volt egy fertőzésem még szeptemberben, amire nem csinált tenyésztést a nődoki, mert szerinte gomba. Csakhogy sárga folyásom volt időnként, visszamentem de megint nem csinált tenyésztést, csak felírta ugyanazt a külsőleg használandó krémet. Csinált rákszűrést méhnyakra és kismedencére is, ott minden rendben volt, nem talált semmit. Talán egy fertőzés felterjedt?
Új nődoki kéne asszem...
Már az előző három menszeszem is gyanús volt, barnás pecsételéssel kezdődött - és kevesebb mennyiségű vér is jött mint szokott.
Most nagyon félek, mert nem tudom mi ez.
További ajánlott fórumok:
- Lassan egy hetet késik a menszeszem, a teszt negatív! Mi lehet ez?
- Ha a teszt alapján terhes vagyok, de a menszeszem megjött, akkor is lehetek terhes?
- 1 hónapja késik a menszeszem, régebben csináltam tesztet szép pozi volt. Ultrhang szerint nincs terhesség!
- Ha 28-án megjött a menszeszem, akkor mikor van peteérésem?
- Nincs menszeszem 6 hónapja, lehetek terhes?
- Késik a menszeszem, viszont érdekes folyásom van, ami nagyon gyenge! Mitől lehet?