Halloween bulira milyen zene lenne jó? (tudásbázis)
Harry Potter
Nox Arcana (sötét, darkos, megadja a Halloween igazi hangulatát, bár ha kisgyerekeknek készül a buli akkor talán mégse ez az ideális választás )
Nem olvastam, hogy 5 évesnek lesz, akkor az ötleteim kilőve.
Akkor inkább a Scubidu filmből tölts le, bár szerintem teljesen milyen zene lesz, a dekoráció és hangulat a fontos.
"Somebody's Watching Me" - Rockwell
"Highway to Hell" - AC/DC
"Ghostbusters" - Ray Parker Jr.
Sziasztok. Ma délutánra az 5 éves lányomnak Halloween bulit szervezek. Az egyetlen szerkezet amiből zenét lehet nálunk kicsiholni az a laptop. Csak a youtube jut eszembe mint lehetőség. El kezdtem tehát keresgélni ilyen horroros mesék között, azoknak a zenéjét gyüjtögetem, de 3 darabig jutottam. A transzilvánia szálló ding zenéje, az operaház fantomja, meg a monster high school zenéje jutott az eszembe, és egy csomó más mesének nem jut eszembe a címe!
Van pl. az a család ami film volt és egy kastélyban laktak, volt 2 gyerekük. Minden sötét volt, de vicces. Az milyen család? De sok ötletre lenne szükségem!!!!!!!!!!!
Köszi.
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem a Halloweent🎃! Nem kell a rútságot,...
- Mit gondoltok a Mindenszentekről és a Halloweenről?
- Ki lenne a legjobb Magyar James Bond? (lehet bárki színész, zenész, közszereplő, újságíró, rendőr, politikus, tv műsorvezető...)
- Sürgősen kellene farsangi bulira (ovis) valamilyen zene. Törpikék nem, valami más...Címeket kérnék...
- Farsangi bulira milyen zenét vigyek be az oviba?
- 8-10 éves gyerekeknek milyen zenéket írjak ki szülinapi bulira?