Hallottál már olyan esetről, hogy valakinek komoly ízületi fájdalmat/gyulladást okozott volna a fogamzásgátló tabletta? (tudásbázis)
en egy fogamzasgatlorol tudok tapasztalatbol beszelni, az a diane35. trombozist okoz, ez a negativ resze, a pozitiv, hogy belövi a menzit.
amikor policisztás ovárium szindróma miatt járkáltam orvosról orvosra, es korhazrol korhazra, 10bol kilenc orvos ezt irta volna fel.. ha engedem.
mert en nem tunetmentesedni akartam, hanem meggyogyulni. a tizedik orvos meggyogyitott.
kedves ismeros lany nem volt ilyen szerencsés, ugyanerre a "betegsegre" o szepen beszedte a dianet, es trombozist kapott, amirol az orvos megallapitotta, hogy a dianetol volt.
Szomorú és felháborító dolog, hogy a nőgyógyászok felírkálnak fogamzásgátlókat, csak úgy, találomra!
Pedig egy hosszú és alapos kivizsgálás kell, hogy megelőzze a gyógyszerfelírást.
Miért nem a férfiak mérgezik magukat???? Miért a nők fogamzásgátlása az elterjedt???
Nem értem, de sok mást sem :S
Igen, lehet ez az oka. A mellékhatásoknál ott volt, hogy lehet izületigyulladás, de ritkán...
Úgy látszik nálam ez a ritkán bejön:( Van egy másik gyógyszer arra is allergiás vagyok, azt mondják az is 1:100 000 az arány...
Bármit el tudok képzelni mellékhatásként...
Az MÉREG!
Hello!
Az elsavasodás miatt is lehet ízületi gyulladás. Próbálj egy pár napig Zöldségeket enni, nyersen. az lugosit, nekem ettől volt ízületi gyulladásom.
További ajánlott fórumok:
- Jangee fogamzásgátló tabletta
- Escapelle tablettával esemény utáni fogamzásgátlás után nem jön meg a vérzésem. Meddig várhatok, mi történhet?
- Vélemények a Mercilon fogamzásgátló tablettáról
- Qlaira fogamzásgátló tabletta
- A fogamzásgátló tabletta veszélyei
- Hatással van e a fogamzásgátló tabletta a nemi vágyra?