Hálakövet honnan tudok venni/rendelni? (tudásbázis)
Már megint csak ezt tudom írni a hozzászólásodra:
:D :D :D
teljesen mindegy, hogy van-e elérhetőség vagy sincs. nem előre fizetsz, hanem utánvéttel. ha nem veszed át, visszaküldi a posta és kétszer fizeti a feladó a postaköltséget.
ezzel együtt szerintem marhaság megrendelni. vegyél egy szép követ egy ásványosnál, ugyanúgy fog működni :)
szerinted is kamu??
mert szerintem is az .
mert ott van hogy elérhetőség és csak az h irj le mindent..közben meg csak neked kell leirni az adatot -.-
normális helyeken van e-mail vagy cím vagy valami de itt nincsen. Én is arra gondoltam, hogy ez egy átverés.
Én is azt mondom, hogy ez nem valami csodakő! Azért segít, mert hiszel benne. Pozitív gondolatok teremtő ereje!!!
Szerintem érdemes lenne kipróbálni egy sima kővel is. (és még pénzbe sem kerül.) Szerintem egy kavicsért kicsit sok 2500ft+1000ft.
úgy tudtam ezeket az utcán összeszedik és kinevezik hálakőnek. legalábbis a titok c filmben ez volt :D
szedjél te is a folyó parton egyet, aztán ráírod :)
ja:D
elvileg jobbá teszi az életed,meg segít...
de hinni kell benne! akkor segít..
én hiszek benne ;)
meg le van irva, h szépen kell vele bánni, meg ha valami sikerült akkor köszönetet mondani neki. meghálálni, h segit.
Mire való ez a kő?
Olvassam el magamnak, mi?:D
További ajánlott fórumok:
- Gyerekhám vagy gyerek"póráz" néven ismert dolgot honnan tudok rendelni?
- Honnan tudok utánanézni, hogy be vagyok-e jelentve?
- Utazási kedvezményt honnan tudok igényelni? Nem vagyok se rokkant, se beteg gyerek ... mit tudtok róla?
- Étel adományt honnan és hogyan tudok szerezni?
- Nem tudjátok Budapesten honnan tudok tartós élelmiszert szerezni?
- Sürgősen kéne egy oldal, ahonnan ingyen sms-t tudok írni, tud valaki ilyet?