Halak jegyűek! Mennyire egyezik tulajdonságunk? (tudásbázis)
Bocsáss meg Bizsu, de szerintem nagyon megsérthetted a másik halat, mert nem jellemző ránk hogy bárkit csak úgy sértegessünk , csak ha nagyon megbántva érezzük magunkat és erre másik, ( halak jegyű ) esetleg durván reagál..
Én nagyon nagyon ritkán bántok meg bérkit,d e akkor sajnos nagyon.
Különben boldog szül. napot kivánok, nekem most volt
Sziasztok halak! Én pont most panaszkodom egy másik fórumon. Azért mert megbántott egy másik hal és nem tudok neki megbocsájtani pedig nagyon szenvedek. Nekem oroszlán az ascendensem, neki bika. Ez így egy katasztrófa. Én , őfelsége nehogy má térden csússzak ( pedig majdnem megtettem). Ő bikasága pedig kitartóan sértett. Mi lesz ebből?
A sztori a fórumon olvasható Miért nem beszél velem a plátói szerelmem fél éve , vagy valami ilyesmi.
Mindenki véleményére kiváncsi vagyok.
Nagyanit !
a vizet és a fényt olyan túlságosan nem szeretem, a többi lOO % stimmel.
( + nem voltam mindig hűséges, kényelmes vagyok, az álomvilág is stimmel, nincs üzleti érzékem, de a lelkem hatalmas, mindenkivel megtalálom a közös hangot )
március 9-ei halacska vagyok :)
empatikus
önfeláldozó
HIHETETLEN ÉRZÉKENY :(
lusta :S
mindenkinek akarok segíteni
igazségérzet
egésznap a vízben lennék, nagyon szeretem
álomvilágban élek
kratív vagyok
és imádom a fényeket
kék, kékeszöld nyugatatóan hat rám
Én is hal vagyok. Ha meg bántnak sosem tudok meg bocsájtani, és ha nagyon erőszakoskodnak velem akkor hamar kicsúszok a kezei közül bárki legyen is az:D
Álmodozó de végre hajtó típus vagyok viszont nekem kos az aszcendensem, ami néha nem jó mert fejjel megyek a falnak. Ami a szívemen az a számon:D legtöbb esetben ez sem nem jó.
És ha van egy barátnőm akkor bármit képes vagyok meg tenni, hogy segítsem, de sajnos már nincs mert mindig csak átvertek:( Nagyon segítőkész vagyok
Remélem nem ismer fel senki - amit Reni79 írt a 85 hrsz-ben rám is érvényes, ezenkívül
jólelkü, segitőkész, mindeeni lelki szemetese ( ebből azért már egy kicsit kezd elegem lenni )
szeretek álmodozni, egy kicsit álomvilágban élni, de a való világban talpraesett vagyok, nem vagyok kapzsi vagy anyagias, és 100 %-ig hűséges sem
Igen, a művészeti hajlam benne is megvan.
Tök érdekes amiket írtatok, rám is mind igaz, szóval csak van ebben valami!
Jahm, a segítő szakmáról annyit, hogy elvileg humán segítő szakemberke leszek :D hogy jó vagyok-e benne, egyelőre nem tudom, inspiráció az van.
Ami rám igaz: nagyon.. hihetetlenül..eszméletlenül érzékeny vagyok, sokszor nem értem a viccet, néha viszont nagyon, de többször igaz rám a melankólia.
Az én kérdésem az lenne, hogy igaz-e még valakire rajtam kívül, hogy szeret/űz-e valamilyen művészetet, mert azt olvastam, ez a halakra elég jellemző (én pl írok).
sziasztok!
Szerintetek egy szűz jegyű kos aszcendensű nőhöz illik egy halak pasi?
ááá, már nem tudom eldönteni. mindenhol máshol a rákot hozzák ki és az illik rám. az oroszlán asc. nem annyira.
amugy szia itt is :-)
Szia itt is :)
Az oroszlán aszc. érdekes felállás lehet. És illik rád?
Sziasztok
Én eddig úgy tudtam, hogy rák az aszcendensem. de most kiderült, hogy oroszlán:-(
nem vagyok egy oroszlán rajongó.
Huh, hát megnéztem, így, hogy pontosan írtam be a városom nevét, kiadta, hogy rák az aszcendensem...
Na ez már illik rám. Köszi a tippet!
A googleba beírod :aszcendens számítás
Kiad jópár oldalt, de olyan helyen számold ahol bármilyen várost be lehet írni, akár falut is.