Hajnövesztés (beszélgetős fórum)
Nekem gimnazista koromtól kezdve deréik érő , hullámos, szőkésbarna hajam volt. A sok vasalgatás miatt tönkrement, áprilisban levágattam vállig érőre.
Most vigyázok rá nagyon, nő mint a bolondgomba. Már lassan a melltartó pántjánál lesz a vége.:)
Amúgy én eszek élesztőt, minden nap 1 kv-s kanálnyit. Azt olvastam attól jobban nő, lehet az enyém is amiatt kezdett rá. Remélem jövő nyárra már újra hosszú lesz.
Hold állás szerinti hajvágás következő időpontja, ha esetleg valakit érdekel:
Hajnővesztő: 2016. szeptember 25-én 15.00 órától - szeptember 27-én 21.00 óráig
Tartós frizura: 2016. szeptember 27-én 21.00 órától - szeptember 30-án 09.00 óráig.
Sziasztok! látom sokan küszködtök azzal a problémával, amivel én is. én is kipróbáltam minden pakolást, teát, bogyót, masszírozást, de semmi nem használt :( aztán egy barátnőm ajánlott egy terméket, amit kétnaponta kellett a fejbőrömre csepegtetni. 2x 2 hónapig alkalmaztam a hajamon ezt a módszert, három hónap kihagyással. és hát.... az eredmény magáért beszél:
[IMG] [link]
bátran merem mindenkinek ajánlani! :) akit érdekel írjon privát üzenetet, szívesen segítek!
Sziasztok!
Sokan vezetnek hajnövesztős naplót.
Hettii, katuska8, Lila Tulipán, zajax90, csenemi, és jómagam is. Nézzetek be, talán találtok hasznos dolgokat :)
Szia! Neked pedig ezt találtam
Amibe nincs káros anyag, es azok az összetevői, amiket leírt az akitől kérted a hajolaj nevét.
Remélem tudtam segíteni 😊
Szia! Tudom, hogy nem engem kérdeztél, de válaszolok 😊
Én a Green Pharmacy nek 3 olaját vettem meg (barátnőm ajánlására, ugyanis 2 évvel ez előtt kb 5 centivel rövidebb haja volt mint nekem, most derékig ér neki....., az enyém pedig ugyan akkora, mint 2 éve. Ugyhogy most belendültem, még naplót is indítottam a hajnövesztésemről😊, titkos, mert az elején csak magamnak akartam, de mostmar nem😊 Jöjjön nyugodtan bárki, beengedem😊 )
Na szóval:
-bojtorján pirospaprikával
-bojtorján argán olajjal
-bojtorján mezei zsurlóval
Eddig 2x használtam, mert sok olajam van még, de ezekre is rá kerül a sor 😊
Jó hajnövesztést mindenkinek 😊
Ez a no egy retardalt volt,nincs ra szo.Hibaztattam is magam,h nem alltam fel,hanem csak neztem ahogy tobb ev noveszteset elkurja.Na mindegy..derekig ero hajambol csinalt egy csicskat..es megszolal a hossza megmaradt! Brrrr..nem is mondok semmit,maig felhuz.:D Mar 1,5 eve amugy. Kozben magamnak 4 -szer vagtam mar. Most hatkozepig er a leghosszabb tincsem,hatul...elol viszont meg eleg rovid.Mellesleg ossze-vissza tepte .
Emlekszem kiborultam utana,elegge... mondta is,h ne mondjak ra csunyakat,mert abbahagyja a fodraszkodast,hat mindenkinek az lenne a legjobb.:D Tobbet nem mennek fodraszhoz,ha 1 milliot leraknanak sem.
Egy retardalt fodrasznak koszonhetoen en is ricinussal kinlodok,szerintem nott valamennyit miatta, esetleg tobbet,mint nelkule...de ezt is rendszeresen kell es hanyagolva a vasalast,festest..
Nekem ez nem megy,tehat docogve haladok,hogy derekig ero legyen ujra. Ehhez most vettem egy szepsegkapszulat is, hajpakolast egyebkent is hasznalok,balzsammal rendszeresen.Decemberig remelem elerem,hogy elol is legalabb mellig erjen. Majd irok.:)
Én 3x használtam a ricinus olajat. Jól bemaszíroztam a hajamba, meg a fejbőrömbe. Nincs időm rá. Palmolive-ből a zöld színűt használom, a gyümölcsöset és mellé Dr. Chen Szépségkapszulát. 1500 Ft, 30 szem, de ha megnézitek a dobozát, majd látjátok, hogy a többi vitaminkészítményhez képest sokkal sokkal több vitamin van benne.
Régen marokszám hullott a hajam, mostmár hajmosás után sincs semmi a lefolyóban és elöl a homlokom tele van 1-1,5 cm hosszú babahajakkal!
A hajam selymes, csillogó, puha! A bőrömről eltűntek a pattanások! Emellé még 1000 mg C vitamint szedek :)
Jahm... cigizek kávézok, forróval szárítok hajat, hajat vasalok és mindezek mellett ilyen gyönyörű! :)
Sziasztok! Haj akor OLIVA,nekem harom eve rövid hajam Volt most fenekem-ig er,semit nem csinalok /festem -vasalom-napi hajmosas...stb!szoval sträpalom rendesen.Mikor ugy döntöttem meg növesztem azt mondta a fodraszom egy csepp oliva olaj hajmosas utan a hajvegekre...!Ennyi amit csinalok es 3 ev alatt 70 cm es a hajjam.
Aki gondolja probalja ki!
Probáljátok ki ezeket a termékeket olcsók semmi káros nincs bennük imádom nőt a hajam mióta ezeket használom soha nem gondoltam volna legdrágább pakolástól kezdve mindent rá tettem soha nem gondoltam volna hogy ezek "olcsó" termékek válnak be ! :))))
Sziasztok!
Én 2 éve olyan rövidre vágattam a hajam, hogy hátul szinte fel volt nyírva...Ráadásul mivel természetes hullámos, ezért állandóan vasaltam. Ezen kívül 4 hetente ammóniás festékkel festettem, szoliztam...minden rossz, amit csak el lehet követni a haj ellen, az megtörtént.
Aztán másfél éve megelégeltem a dolgot és elkezdtem odafigyelni a hajamra.(rengeteget le kellett vágatnom belőle :( )
Betartok pár módszert, így sikerült végül eljutnom ide: [link]
2,5 hónap növekedése látható a képeken.
Végre elmondhatom: nő a hajam :D
Ha érdekel valakit a tapasztalatom, akkor megosztom.
Kinek van valami pozitív változása?
Én a ricinusra esküszöm:-)
Most valami hajerősítés kellene,mert gyenge a hajszálam!
Keratinos hajkiegyenesítésről, és hajszerkezet visszaállításról ki, mit hallot, és milyen tapasztalatokkal rendelkezik? Szívesen meghallgatnám, mert káprázatos és látványos az eredmény a fotók alapján, de kérdés, hogy ez is csak ideig óráig szép, aztán összezuhan teljesen vagy tartós megoldás sérült hajra?
Egyébként olvassátok a naplómat, akit érdekel, hajnövesztésemről írok benne! Ide is szívesen várom a véleményeiteket, tapasztalataitokat!