Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hajmosás hajformázás után? fórum

Hajmosás hajformázás után? (beszélgetés)

15. Lilibeth59 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 12. 20:06
Évek óta csak nagyon néha (2-3 havonta, vagy néha még több) mosok, vagyis nemigazán mosok, csak átöblítem a hajam. Tiszta víz, majd savas (pl. valamilyen gyümölcsecetes) öblítés, amihez illóolajat, vagy inkább virágvízet teszek. Nem szárítom, hagyom, hogy magától száradjon. Mikor samponnal mostam, sosem volt ilyen egészséges. 65 éves vagyok, és szinte alig őszülök. Még csak annyit, hogy hosszú a hajam, lapocka alá ér bőven. Nem kell bedőlni a médiának, mondanak minden jót, csak hídd el, vedd meg, ez a lényeg.....
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Amaunet)
nov. 8. 22:23
Szerinted a fejbőrömre kenem?
13. Amaunet (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 8. 18:36
Valami más terméket kéne használnod és csak a hajadra. Nem fejbőrre készülnek ezek.
nov. 8. 18:33
Köszönöm a válaszokat.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Alnisa)
nov. 8. 18:30
Úgy hogy viszketek valamelyiktől és eszembe jutott lehet nem kéne rajtahagyni.
10. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 8. 15:25

Írja az adott terméken, hogy kiöblítendő vagy sem. Ha nem ír semmit, akkor sem kell kiöblíteni, maradhat a következő mosásig.

Akkor moss hajat, amikor szükséges!

nov. 8. 08:10
Hajvasaláshoz használók hajvédőt, eszembe se jutott eddig este kimosni. Örülök, ha néhány napig egyben van a fejem-.
nov. 8. 07:53
Csak én nem értem a kérdést? Megmosom, formázom. Forditva, hogy?:)
7. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 8. 07:44
Miért kéne kimosni? Nem is értem, ez, hogy merült fel benned.
nov. 8. 06:54
A hővédő sprayt meg a többit jó esetben nem a fejbőrödre viszed fel, szóval szerintem emiatt nem kell aggódni, amennyi esetleg rámegy, annyitól meg nem lesz baja.
5. Amaunet (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 8. 01:44
Beledolgozod az ágynemübe éjszaka.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Gigi>)
nov. 7. 21:47
Oké. És wax, hajvédő után? Ezt a kettőt kezdtem használni persze nem minden nap rakom rá, hanem úgy csinálom hogy egyik nap megcsinálom a hajam aztán a 3. nap hajmosás. Csak nem tudom mit tesz a fejbőrrel ha rajtahagyom?
3. gigi> (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 21:40

Dehogy mosom mindennap.

4_5naponta bőven elég.

Nyáron más a helyzet,akkor 3 naponta legalább.

Semmi baja nem lesz a hajadnak ha most nem mosod mindennap .

2. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 21:30
Nem. De a nők majd jobban tudják.
nov. 7. 21:28

Sziasztok!

Hajformázókat, hővédő sprayt ki kell mosni minden nap a hajból nap végén? Ugye mindenhol azt hallani hogy csak 2-3 naponta mossunk hajat, de mi van abban az esetben, ha tettünk rá hajformázót (pl wax)? Ti minden nap megmossátok samponnal? Nem szárad ki a fejbőrötök?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook