Hajmosás esővizben (beszélgetés)
Talán aggódtak, hogy samponos marad majd a fejbőröd.
Akkor holnap titkos hajmosi 😀
Megmelegitem, utána kimosom a hajamból a sampont
de ma nem jött össze az esővizes hajmosás, ugyis h.o-n vagyok, majd holnap ha egyedül leszek, márcsak a békesség kedvéért. Akkor kötöttek belém a fiúk, amikor látták, hogy öntögettem a hordóból.
meg nem innám ( Globusnak válaszolom ) de szép tiszta az e.viz
De hogy?
A nagy töltöttkáposztás fazékban melegítgetni, aztán kancsóval öntözgetni?
És hányszor önteni, hogy biztos kimossa az összes sampont?
A hajmosásodnál jelen vannak? Figyelik mikor és mivel mosod?
Engem nem érdekelne, azzal mosnám, amivel nekem tetszik. De, mondjuk ilyen téren elhanyagol a családom, mert nem figyelik mikor mit teszek, rám bízzák.
Az án hajamat is esővízzel mosta többször az anyukám, és kamillával. Gyönyörűen csillogott is mindig, ha nem íros le, el is felejtettem volna.
Megtapasztaltad,akkor jó volt, akkor most mi a kérdés?
Ne azokkal foglalkozz (még ha a szeretteid is)hogy nekik ez tetszik vagy sem.Punk-tum.
Akkó mindegy. Most nézem, nem vásárlóm, hanem vasalom.
De 25 éve hogy? Alig vagy több 30 nál.
Vizelet:
Még osztályon dolgoztam, bekerült hozzánk egy néni. Minden reggel odaállt a csap elé, belepisilt a tenyerébe és bekente vele a haját. Gyönyörű haja volt. Soha nem volt merszem-gusztusom kipróbálni
Alapjában véve, mi közük hozzá, hogy mivel mosol hajat? Nem egyedül a te dolgod? Neked estek? Durva. Nagyobb probléma ez, mint hogy nem tiszta az esővíz.
Ha akarnám, a vizeletemmel is moshatnám a hajam, nem hiszem, hogy bárki beleszólna. Vagy szólhatna.
Mondjuk én kattos vagyok ilyen szempontból, már csakazésrtis esővízzel mosnám meg a hajam a helyedben.
Az esővízre azt mondják, hogy lágy víz, így könnyebb vele mosni, mert nincs benne mész. Sajnos, manapság már annyira szennyezett a levegő, hogy a tetőről lefolyó esővíz szinte csak locsolásra, tárgyak lemosására, WC-öblítésre használható.
Én, hajmosásra biztosan nem használnám.
A 30 ezres város egyik főutcája mellett lakunk, viszonylag forgalmas. Nem indokolták, csak amikor látták hogy gyűjtöm az eső vizet, nekem estek.Akkor tettem fel a fórumra. Gyerekkoromban csendesebb helyen laktunk, de sosem okozott problémát az esőviz, mások is e.vizzel mostak hajat.
Pár hónappal ezelőtt kevertem e.vizet a hajmosó vizembe ,sokkal szebb lágyabb lett az esése.
Véleményetekre voltam kiváncsi, de nem ér meg itthon egy veszekedést.
Tiszta?
Tisztább, mint a vezetékes víz?
"sok tiszta esőviz gyűlt össze"
Hol?