Hajfestés (lenőtt, sokszínű haj) (beszélgetés)
Ne mergelödj a penzen
Nälam a massage kisläny Frankfurtban egy orära 100 € ker el.
A radirt én egyszer megcsináltam otthon. Egy hétre rà, hogy rájött a dili-hopp. Teljesen kiszedte a voroset.
Itt is qrva drága a fodrász, de nekem a fő bajom vele, hogy időigényes. Hennaztam, festettem, hordtam egyenesen a göndör hajam. Egyszerűen nincs türelmem hozzá. Màr azt sem mondhatom, hogy hidegben megszarítom, csak lecsapok egy törölközőt a parnamra,aztán Bottichellisen kikelek az àgyból.
A vörös piggentek meg a természetes hajnal is gazosak lehetnek, nem hogy beivodott festett után.
Egy ilyen tiri-tarkat otthon ganyolni meg jó ötlet.
A festett hajrészt teljesen mmáshogy fogja szívni, vagyis nem szívni, ennek az lenne a végeredménye, hogy a lenőtt tő világosszőke, a többi rész pedig olyan mint most, csak világosabb picit, viszont az is lehet, hogy még egy kis zöldes-sárgás-narancsos árnyalatot is rádob.
Szóval ez picit sem megoldás.
A helyes mód, hogy le kell szivatni a régi festett részt, lehet hogy többször is, de az meg nem megy a szőke hajfestékkel.
Persze meg lehet csinálni magadnak, ha megveszed a helyes kellékeket, de mivel nem vagy szakértő, fogalmad sincs, hogy meddig hagyd rajta, a végeredmény inkább lesz siralmas, mint szép, ez egészen biztos, és még az is benne van, hogy nem csak borzalmas színű lesz a hajad, hanem magát a hajat is tönkrevágod, így kipróbálhatod a rövid hajat...
Én sok mindenre tudnám sajnálni azt a 200 eurót, de tuti inkább koplalnék, vagy járnék gyalog, mint hogy évekre elcsesszem a fejem :D
Én használtam "radirt" egyszer egy hirtelen felindulásból vörös után, de ez annyi tiri-tarka, nem hiszem, hogy műkodne.
A sötét meg felejtsd el, mert attól aztán tényleg nem szabadulsz, csak ha lenoveszted.
Ha hosszú, dús hajad van, 1 festék nem elég, csak 2 vagy 3. ;) A lenövésed sötétebb lesz, a többi világosabb. Én ezzel festem:
Javítok,,, L'Oreal Excellence cool creme 7.11
Bocs,,ez a jó változat.
Szerintem lehet jól kinéző hajad,,az enyém ha hagyom lenőni,,és nyáron kiszívja a nap kb ugyanilyen képet mutat.
Nem lesz teljesen egyforma ,,a sokszínűség miatt,,de egyazon árnyalat színei lesznek ami teljesen természetes hatást kelt.Jól fed.
Ennél biztosan sokkal szebb lesz.
L'Oreal Excellence color creme 7.11
Aztán eldöntöd:))
Festett a hajam. Most 4 színű. Szeretném világosítani az egész hajam, és nem tudom hogy elég lenne egy drogeriás szőke hajfesték vagy sem... Le van nőve. Eddig sötétbarna volt az egész, csak hajsapkával volt kiszőkitve.
Célom:világosítás, szép egységes hajszín.
Fodrászhoz egyelőre nem szeretnék menni, 200 euró lenne.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?