Lehet papírra is csavarni, vagy egyszerűen az ujjadra feltekerni aztán csipesszel letűzögetni. Száradás után szép hullámos lesz. Gyakorlás szükséges hozzá. A youtube-on találsz sok ilyen videót.
Én úgy szoktam néha hogy : Amikor kimosom, jól megtörlöm,aztán előre hajolok és feltekerem az egészet egybe! Aztán a fejem tetején összegumizom és így alszom egész éjszaka! Reggel amikor kiveszem a gumit,szép göndör!! :))
jah értelek már :) Sajnos egyéb csavarási módokat nem ismerek ! Próbálj meg beszerezni olyan kis tüskés tapadós nagyobb vagy közepes méretű műanyag csavarót , szerintem azzal megtudnád csinálni :)
Fodrászkellékben tudsz venni műanyag csavarókat, amíg beletapadnak a hajadba, így könnyen feltudod csavarni magadnak, és mivel műanyagok, így laza hullámok lesznek a hajadban.
Hali! Nem néztem körül itt a fórumokon, de mégis felteszem ezt a kérdést:
Hogyan lehet házilag becsavarni a vállig alig érő hajam, hogy lehetőleg ne törjem meg, és ne legyen benne irreális hullám. Hanem inkább természetesebb, lazább... Tehát nem a dauerolt fürtökre gondolok, ami elüt... :)