Hahó....Erdély??? (beszélgetés)
Szép amit mondasz, de tudod, az erdélyi ember sem olyan egyszerű. Ő is pont annyira komplikált, mint a világ bármely más embere.
Ráadásul dacos, konok, büszke, önérzetes, inkább törik, mint hajlik.:) És kemény. Ezért nem sikerült beolvasztani.
Gondolom akkor tapasztalatbol beszelsz.
Remelem soha nem adodik olyan helyzet, hogy ezt a velemenyedet meg kellene valtoztasd!
Sziasztok!
Felraktam a képeim közé a +tesztet(teszteket)
Azt elhiszem!!!! :)))
Az Erdélyi emberek csodálatosak!! Nagyon sokat lehetne tanulni tőllük, mint viselkedésben,mint a másik emberhez való hozzáállásával , lehetne sorolni... Imádom Erdélyt,én nem vagyok Erdélyi /sajna / ,de voltam kint 2-szer, óriási élmény volt!!
Kérlek Titeket Erdélyieket , tartsátok meg nagyon-nagyon sokáig Erdélyt olyannak,amilyen most még , és az emberek is bár maradnának még nagyon sokáig olyan egyszerűeknek , tisztalelküeknek, mint most...
Szia!
Én Gyergyószentmiklósi vagyok:)!!!!!Oda is jártam iskolába:)
Szia!
Megneztem a fenykepeket az adatlapodon gyonyoruek kb.30 evel ezelott jartam Gyergyoban/Gyergyocsomafalvan,Gyergyoszentmikloson/anyukam mutatta a gimnaziumot ahol dolgozott es jart iskolaban.
Remelem meg fogunk is!!!!
:))))))))))))))))
Szia Maria!
Itt is talalkozunk mint erdelyiek.
Hahó....Erdély???
Hat ide senki sem jar mar??:(
Marosvasarhelyi vagyok,45 eves anyuka .
21 vagyok, Csíkszeredából és a csodámra járnak, hogy milyen nevelést kaptam, mindenki mindenütt szeret engem.
hát igen...erdélyi testvéreim ez a génjeinkben van :)
Sziasztok
Én is erélyi (Gyergyószentmiklósi)vagyok lehet még csatlakozni??Bár pest mellet élek,most az ünnepek alatt is Gyergyóba vagyunk.
Kipróbáltam,nekem kiadja!
De ha az adatlapomra mész,a hozzászólásaimból is ki tudod keresni.
Van itt valaki?
Haho erdely?