Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Hagymás máj recept

Hagymás máj recept

Elkészítési idő 45 perc

A Hagymás máj hozzávalói:
fél kiló csirkemáj vagy bármilyen lehet 3-4 fej hagyma só
bors
paprika
zsiradék


A Hagymás máj elkészítési módja:
Elkészítésekor a májat kisebb részekre vágjuk az olajon megpároljuk a felszeletelt hagymát paprikázzuk beletesszük a májat együtt pároljuk, kevés vízzel amikor kész, levesszük a tűzről, sózzuk, borsozzuk. A máj elkészítésének lényege, hogy keveset kell sütni/főzni és a végén szabad csak sózni. Így puha és porhanyós marad, míg másképpen megedződik. Puliszkával, rizzsel vagy friss kenyérrel fogyasztjuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A hagymás máj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook