Hagymás máj recept
45 perc
A Hagymás máj hozzávalói:
fél kiló csirkemáj vagy bármilyen lehet 3-4 fej hagyma só
bors
paprika
zsiradék
A Hagymás máj elkészítési módja:
Elkészítésekor a májat kisebb részekre vágjuk az olajon megpároljuk a felszeletelt hagymát paprikázzuk beletesszük a májat együtt pároljuk, kevés vízzel amikor kész, levesszük a tűzről, sózzuk, borsozzuk. A máj elkészítésének lényege, hogy keveset kell sütni/főzni és a végén szabad csak sózni. Így puha és porhanyós marad, míg másképpen megedződik. Puliszkával, rizzsel vagy friss kenyérrel fogyasztjuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2018. aug. 9. 05:09
A hagymás máj elkészítési módja és hozzávalói.