Ha voltál Forma 1-en, milyen élményt nyújtott Neked? (tudásbázis)
Most lett vége a tv közvetítésnek. Jó volt a verseny.
A közvetítés már nem annyira, mert többször is elment a kép. Biztos azt is a voda közvetítette, és olyan vacak, mint a mobilnetem. :)
Már mi sem megyünk ki, mert akikkel együtt jártunk, mind a ketten meghaltak. Még kell pár év, hogy ismét kint legyünk.
Megértelek,de legalább világot láttál,ismeretségeket kötöttél,szóval az életed szép és tartalmas része volt (szerintem :o)
Ma párommal fogadni akartam hogy Alonso nyer,erre ahogy kigondoltam már láttam is ahogy Alonsonak repül le a kerék :-O megspóroltam a pénzt :)
Nagyon!
Az egy cigányélet volt, néha azt sem tudtam, hol vagyok éppen. Ráadásul szerintem egyetlen karizmatikus egyéniség sincs már a mezőnyben :(.
Szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi. Nagyon hálás vagyok az életnek, hogy részem lehetett benne. De az ember ebből is ugyanúgy kiöregszik, mint magából a versenyzésből :DDD
Közel 10 évig dolgoztam a Formula 1 versenyeken. A torony tetejéről nagyon klassz volt nézni, onnan belátható az egész pálya. Ha pedig nem tudtam felmenni, mert éppen "akció volt", a sajtószobában tucatnyi kamerán néztük. Sose értettem, hogy miért jönnek ki az emberek és veszik meg a százezernél is drágább jegyeket a Gold tribünre, onnan csak a célegyenes látható, a tévében sokkal élvezetesebb.
Érdekes időszak volt, klassz volt a versenyzőket személyesen ismerni, beutazni a világot, de elég volt. Ma már a tévében sem nézem.
Felipe Massát felébresztették az altatásból, amikor megérkezett a családja.
Az orvosok azt mondták, hogy stabil az állapota.
Elég szerencsétlen, csúnya baleset volt.
Nagyon sajnálom Massát.
Félve, csak zárójelben jegyzem meg, hogy nekem azonnal Ayrton Senna jutott eszembe, mert az ő balesetét elég közelről láttuk, és akkor, amikor történt, azonnal sírva fakadtam - tudtam, hogy ezt nem lehet túlélni - nem drukkoltam, hogy felgyógyuljon, hogy ne legyen semmi maradandó... NEM. Ott, abban a pillanatban látszott...
De Massa fel fog épülni!!!!
Én nem voltam még,bár azért a Monacoira egyszer elmegyek.
Massa lenyelte a nyelvét :-O még aznap megoparálták,szegény :(
Én is mert nincs annyi lém. És talán a tv-be többet lehet látni, a nézőtéren CSAK azt ahol ülsz. ( szerintem )
A balesethez nem szól senki?? Én most nézem a párommal...
Esetleg valamelyik régebbire gondolsz?
Voltam sokszor. Fantasztikus. Imádom azt a zajt, azt a hangulatot, ami ott van egy verseny alatt.
További ajánlott fórumok:
- Kézfogásnál a férfi nyújtotta a kezét a nőnek
- A clostylbegit tabletta kinél mennyi nappal nyújtotta meg a ciklust?
- Mit tudok tenni, ha az ügyvéd nem nyújtotta be a cégbíróságra a Kft. eladását?
- Miért nyújtotta ki a nyelvét?
- A pszihológus által nyújtott kezeléseken van TB támogatás?
- Azt szeretném megtudni, hogy a bedőlt hitelesek megsegítésére nyújtott állami garanciavállalás életbe lépett e már lletve hol intéződik? kös