Ha visszagondolok az eddigi életemre... (beszélgetős fórum)
Részemről lezártam ezt.
Úgysem jutunk dűlőre.
Jó éjszakát.
Lassan én sem
..
Oké. Szóval az van, hogy tegyük fel, hitelt szeretnénk felvenni.
Mindketten beadjuk a papírokat, és Te megkapod a hitelt, én nem. Látszólag, egyforma eséllyel indultunk.
De nálam, mégis találnak valamit, ami miatt nem kaphatom meg.
Én senkit nem szapultam.
Hiszen Te, meg páran támadtatok.Én csak válaszoltam.
Igen, szoktam. Például szoktam ingyen dolgozni.
Vagy teljesen féláron. Festő vagyok.
Ideje visszagondolnod saját életedre, by fórum címe. 20 hsz után átváltott mindenki más szapulásába. Vissza a kályhához!
Ilyenkor azt mondjuk, most szépen kimész, újra bejössz, köszönsz és kezdjük elölről.
Miért kételkedsz?
Légy pozitív.
Majd vége lesz ennek hamarosan,és egyenlőek lesznek a viszonyok.
Túl keveseknek van, túl sok.
És túl sokaknak túl kevés.
Ideje szintbe hozni a dolgokat.
Elevent ért a dolog látom.
👍
Őszintén mondtam, amit mondtam. Őszintén kérdeztem, mi a problémád. Elegánsan kikerülted a kérdést.
Amíg csak azt mantrázod, hogy te szegény, neked semmi sem sikerül, senki sem segít, addig semmi sem fog változni.
Te vagy a pasas, aki 40 felett nem talál kapcsolatot? Ez a hozzáállás nem a nők álma.
Erre a kérdésedre: "Lehet megátkoztak?" - az a válaszom: igen. Te meg vagy átkozva.
Kielégítő a válaszom? Hiszen arra vágytál, hogy valaki egyetértsen veled. Hát, igen. Problémás vagy, minden téren.
Szóval, ha én tanultam és jólfizető állásom van, akkor tartsam el azt, aki nem képes ezekért egy lépést sem tenni?
Egyébként adózom, tb-t fizetek.
További ajánlott fórumok:
- Számítson vagy ne számítson? Eddigis tudtam ezt, de most felteszem.
- Az eddigi legrosszabb film, amit láttál...
- Zavarna titeket, ha az eddigi teljesen bejelentett „fehér“ munkabért ezentúl minimálra bejelentve szürkén kapnátok?
- Mi volt a legfájdalmasabb fizikai dolog eddigi életed során?
- Kell-e lakáshitelhez, minden eddigi bejelentett állandó lakás helyrajzi száma, ha valaki kedvezményes hitelben részesül?
- Sosem kérkedtem semmivel. Érdekes, most, hogy visszagondolok...