Ha vemhes lenne a macskád, megtartanád a kicsiket? (tudásbázis kérdés)
Tudom, miről beszélsz.:)
Már úgy szeretgetném őket!
Nálunk úgy néz ki, hogy várandós a kicsi árva lány.
Alig várom,hogy legyenek kicsik! Dehogy adom;én láttam, ahogy ez a cica elvesztette először a testvéreit,majd az anyját.:(((
Megszülettek!😊
Két tigrincs egy hófehér.
Szépek, pufik, nem nyivákolnak.
Csak én még nem láthatom őket.
Köszönöm!
Nem tudom sajnos, pocakos volt, mikor eljötrem dolgozni.
Majd jún végén találkozunk.
Gyerekestül. 😊
:)))
Szeretem, mikor Bicskás panaszkodik.
Legyen szerencséd! 🐾🍀
Igen, én el szerettem volna tüntetni néhány ujszülött macskát, amikor egyszerre szült 3 anya, de a fiam akkor ( 2005-2006 ) kisirta, hogy hagyjuk meg, mert tényleg csodaszépek voltak. Igy előállt, hogy egyszerre 15 macska volt a házban, nem okozott gondot, mert nagy a kert, melléképületek vannak és akkoriban jól kerestem. természstes fogyás és gondolom a beltenyészet miatt tavaly novemberben halt meg az utolsó 2006-os macskánk a Pápuka. Nagyon sajnáltuk, mert velünk élte meg azelmult 10 évet.
Most 2 kanmacskánk van, szeretnék egy fekete vagy egy trikolór nőstényt,.de ajánlatot kaptunk, és nyár elején hozunk egy nőstény kismacskát ( olyat szeretnék, - fekete és 3 szinű hiányában )mint a Picimacska, tkp az Ő testvére lesz )
Már nagyon várom, mert mindketten imádjuk a Picikét, de átdolgozott napok után nincs mindig türelmünk vele foglalkozni. Most is teljesen sértődött, kergetni akart az udvaron, ami nekem nem igazán hiányzott. Ő sem maradt kinn a napon, hanem itt ordit mellettem.
A beleegyezese nelkul biztos nem. Alairatnek vele egy beleegyezo nyilatkozatot, melyben lemond a gyermekeirol. Utana esetleg.
Egyebkent, ha anyagilag megengedhetnem magamnak, hogy ettessem oket, akkor megtartanam, persze :)
Ha nem, akkor megprobalnek nekik (vagy legalabb egy reszuknek) szereto otthont talalni.
Ha elfogadnád a természet rendjét, meg a család bővülését, akkor rövidesen macskafarmot nyithatnál.
Az első almot még betudnám balesetnek és a cicákat elajándékoznám., de második gyermekáldásra már esélyt se adnék.
A boldog anyukától természetesen nem kérdezném meg, hogy odaadhatom-e a cicákat, mert tartanék a kommunikációs nehézségektől.
:)
Nem tudom, de nekem szerencsém van a cicákkal.
Olyan kis jól nevelt macskám van, olyan kis mimóza lélek.
Meg minden macska szeret hozzám bújni. :)
Anya dög beképzelt macskája is odakoslat hozzám, és simogatnom kell, az meg recseg nekem.
Pedig az egy akkora elkényeztetett dög.:D
Ezért tartom már én is csak bent és a kertben is pórázon a kis Büngyürkémet...
Miután a második anyacicámat ivartalanítás után is direkt elütötték azt mondtam, hogy én ezt többet nem akarom átélni...én félig velük halok :(
Szerintem ha rajtam múlna már lépni nem tudnék a pihamancsúaktól :)
Mindenhol az van.
Valakinek pl. ma van a szülinapja. 😊
😊
Én is szeretem.
Jobban, mint némely embert.
Nálunk az első mamacica kicsinyei megmaradtak, amíg az autók.....
Van, aki direkt ráhúzza a kormányt.
Most Bicskás vár babákat.
Mire hazaérek, már kész cicapinák lesznek.
Sok mindentől függ a döntés. Régebben tartottam is meg piciket, de úm. el is intéztünk belőlük. Majd minden cicámat ivartalanítottam. 1 éve a sufni padlására fialt egy idegen cica. Kettőt a földön találtunk meg, cumiztattam, mert még pár hetesek voltak. Majd pár héttel később előjöttek a testvérek. Mindegyiket beoltattam, és szerettem volna megtartani. Sajnos, vannak gonosz emberek, akik nem nézik jó szemmel, hogy a kertjükben idegen cicák mászkálnak, és tesznek róla, hogy ez ne történjen meg. Most 1 évesek a megmaradt cicák, és már ivartalanítva vannak. Most az egyik cicó miatt aggódom, mert kedvetlen, keveset eszik, fogyott. Egyelőre még nem derült ki pontosan, hogy mi a baja. Az orvos szerint stressz érte.
Szeretem az állatokat!
Az első alomnál kerestem nekik örökbefogadó gazdikat. 3 cicus volt és együtt vitték őket 6 hetesen, jó helyre, tanyára.
Az anya cica persze kereste őket...rémes volt, együtt sírtam vele.
Sok év múlva, másik cicám másik almát már csak akkor ajándékoztam el, mikor a mama is hajtotta a kamaszait.
Vagy elvennéd a cicutól, és örökbe adnád valakiknek a beleegyezése nélkül?
Vagy persze elfogadnád, hogy ez a természet rendje, bővül a család.
Mit tennél?
Mit tettél?