Ha valamire nagyon sokat gondolunk, idővel de beteljesül? (beszélgetés)
Igen, ez nálam például teljes mértékben bejött, esküszöm :) Így nem szeretném leírni egy oldalra, ahol akárki olvashatja, de akit érdekel, szívesen leírom neki privátban.
Sokáig én sem hittem el, hogy ez lehetséges, de a Titok c. könyv elolvasása óta nincs kétségem efelől.
Na ja :)))
Nemrég mondták el,hogy nem elég csak sokszor rágondolni.
Rá is kell hangolódni. Amíg nem hisszük el lelkiekben, addig mantrázhatjuk :O)))
Szerintem is igen.
Persze ha reális. Pl. kisebb koromban mindig azt akartam, hogy másnapra legyen hosszú hajam. Hiába ezen gondolkoztam egész nap, nem nőtt meg :D
Igen,beteljesül...de nem kell görcsösen akarni, a vágyakozás meg tilos:) Úgy kell rá gondolni,mintha már meglenne,teljesült volna.
"Ne csak hidd,tudd is" (Mátrix)
Igen, a gondolatainknak teremtő erejük van. Nézzétek meg a TITOK című filmet! Sokat lehet tanulni belőle..
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Mifele sors ? !
A sorsodat Te alakitod es nem mas :)
Ha ugy erzed hogy valamit/valakit nem kaphatsz meg akarmiert , az tuti hogy nem is fogod megkapni ! Viszont ha szivvel,lelekkel allsz barmihez es fökeppen meg nem inogsz ,barmi/barki is probal befolyasolni akkor barmiröl is legyen szo ,elöbb ,utobb az a tied :D
jo de persze akkor is...
valamilyen szinten ez befolyásolás,most magam ellen beszélek de ...
ha vkit nem nekem szánt a sors akkor annak ugy kell lennie ahogy alakult...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Love story 2. - vagyis egy beteljesült szerelem
- Fellángolás – beteljesülés – elmúlás
- Amikor egy régi álom beteljesül de...
- Akire sokat gondolunk, az előbb-utóbb felbukkan az életünkben/találkozunk vele?! Ti is tapasztaltátok már ezt?
- Irodai munkámhoz szeretném elvégezni idővel a pénzügyi- és számviteli szakot. Nagyon nehéz? Mik a tapasztalatok?