Ha valakinek túlfizetése van a gázszolgáltató, visszaküldi, az összeget vagy levonja a következő számlából? (tudásbázis kérdés)
Tavaly 167 ezret kellett fizetnünk:o Mert túl keveseket számláztak:(
Aztán a havi átalányt 200 köbméterben állapították meg.
Most ezer köbméter túlfizetésem van.
Ha jól számolok,januárra az előnyöm 600 felett lesz.
Vajon visszafizetik a többletet?
Jóváírja, de nem fizet vissza.
A szolgáltatómmal úgy kötöttük a szerződést, hogy évi 1000 m3, nov-dec-jan-febr-ban 9 %, a többiben 8 % gázszámlát fizetek. Így lesz átlagban havi 9 ezer körül a számlám, és télen nem jön a 30-40 ezres számla, de nyáron is fizetek kőkeményen, pedig akkor 25 m3 körül van a fogyasztás, Így tudom ütemezni az egyenletes kiadást.
Bocsi csak tornáztam egyet:-)))
A szolgáltató meghatározta,h ennyit fogyasztunk szept,okt,nov. stb és minden hónapban más az elfogyasztott köbméterszám.
Hu érted??:-)
Lehetne állandóan bediktálni a mérőállást de nem szoktuk.
Ez is változó volt.A legtöbb 39000 ft-volt januárban azt hiszem.
Most áprilisban már csak 17000 volt.
Nekünk vonják.
Minden hónapban kapunk számlát,amire rá van írva mennyi a túlfizetés még,a csekkre meg az hogy:érvénytelen.
Itt nálunk Dégáz van
Ilyen jól van elosztva a köbméter.
A mostanira azért kíváncsi leszek megint.
Az, jó :)
Hogy lehet, hogy mindig túlfizetés van mert azért májustól-novemberig nem kell fizetni az elég sok.
Köszönöm.
Mi állandóan így járunk,h túlfizetésünk van.
Tavaly is májustól-novemberig nem kellet fizetnünk semmit.
Értem. Végülis mindegy levonja vagy visszaküldi, csak nem írak semmit mit szándékoznak tenni amúgy nem nagy összeg 3200 ft, csak eddig soha nem volt túlfizetés.
Köszönöm a válaszod.
Értem. Végülis mindegy levonja vagy visszaküldi, csak nem írak semmit mit szándékoznak tenni amúgy nem nagy összeg 3200 ft, csak eddig soha nem volt túlfizetés.
Köszönöm a válaszod.
Szia!
Idén nekünk levonta a Tigáz.
Szasztok!
Ha valakinek túlfizetése van a gázszolgáltató, visszaküldi, az összeget vagy levonja a következő számlából?
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- SZÓjáték! Az előző szó végből elveszünk tetszőleges számú betűt, és azzal kezdjük a következő szót!
- Írjunk közösen 4 soros verset! A következő 1 sorral bővítse! Az 5. látogató indítson újat!
- Akassz le néhány betűt az elejéről és told a következő végére :D
- Városok - A város utolsó betűjével kezdd a következőt
- ÚJ: Írj 4 soros verset bármiről - jelöld ki a következő témáját!