Ha újra születnék, vagy két életem lenne... (beszélgetés)
Ha újrakezdhetnêm sokat tanulnék, h jó àllàsom legyen elég pénzzel, soha nem mennék férjhez (többet ér egy két jóbaràt),. Független lennék és szabad!
Ha újra születnék, nem mennék férjhez... szingli lennék..
Létrehoznék egy alapítványt és segítenék a rászorulóknak...
Körbejárnám a világot...
Ha újra születnék, sok mindent másképp csinálnék. Ha két életem volna, a döntéseknél látnám melyik a jobb. Megtapasztalnám
Jajaj!
Az egyiket ugyanúgy élném mint most,a másikat pedig:haverok,buli,fanta
ha újra születnék, csakis pasi lennék...
ha két életem lenne, kipróbálnék olyan dolgokat is amit most nem...
Én egyáltalán nem szeretnék újra születni, azt meg, hogy két életem lenne.... nem szeretném. Ez az egy is sok.
Nem akarnék ilyen lenni,mint most vagyok!
Ha férfinak születtem volna, tudnám mi kell a nőknek, nagy szélhámos lennék... Nőként pedig nagyobb önbizalmat szavaznék meg magamnak. Már az sokat számítana.
Az egyik életem olyan lenne, mint a mostani. Nincs vele bajom. Teljesen ok.
A másikban pasi lennék. Egyértelmű. (nincs mosogatás stb.)
Egyetértek az előttem szólóval!
Még egy gondolatot engedjetek meg az előzőhöz :)
: Nem foglalkoznék mások véleményével...!!!
Ha a mostani életemen kívül volna még egy,annak minden percét kiélvezném!! Csakis saját magamra gondolnék,hogy Nekem mi a jó,én mit szeretnék...
Én ha újra születnék... mondjuk jobban figyelnék a tanulásra... akkor talán olyan területen dolgozhatnék ami igazán érdekel (most már túl nagy a lemaradásom!) És odafigyelnék, hogy ne hízzak el, így ne kelljen a fogyókúrával szenvednem! Viszont ha lehetne ugyanúgy a jelenlegi párommal jönnék össze! :-)
egyik enem vigyazna a csaladomra...
Minden kínálkozó alkalmat megragadnék!
Valami ilyesmit tennék én is:-)Csak még kicsit ki is használnám őket:-)
és ha két életem lenne, lehet, hoyg kettészakadnék.... 06.07.
Megpróbálnám az önbizalmamat idöben elkezdeni orvosolni!
Az egyik életemben én is példás családanya lennék, de a másikban mindent kipróbálnék a szexben, játszanék a pasikkal
Az egyikben elhivatott orvos lennék, és sokat segítenék az embereken, a másikban csak a családomnak élnék és még nyitnék egy állatmenhelyet is:)
Isten ments mindkettőtől,--- egyszer is elég volt megszületnem és ez az egy nyomorult élet is sok, dehogy kéne mégegy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dettó :) jó nagy kurtizán lennék, az tuti! Most már ebben az életemben ez nem fog összejönni sajnos.
ha párhuzamosan lenne két életem, az egyikben számító, kedves ribizli (ribanc) lennék :))
Ha egyszerre két életem lenne, akkor olyan mesebeli lennék: Az egyik lábam itt, a másik meg ott!!!:)))
Ha egyszerre két életem lenne, akkor az egyik gályázna, a másik pihizne...
Akkor hallgasd meg a Piramist, "Ha volna ket eletem" szamot.Innen idezett mazsi-drazsi.A teljes szamot hallgasd meg,erdemes,erzesek ,amiket sokan nem akarnak vagy nem mernek megfogalmazni.
Miert vagy ennyire belecsomorolve az eletbe?
...folyamatosan azt érzem, mióta élek.
Soha nem erezted,hogy mast tennel,mint amit muszaj megtenned?
ennél nagyobb istencsapást vagy átkot el se tudok képzelni magamnak....méghogy két élet, vagy újra születni....hát egyszer is kár volt nékem, nem hogy újra.....brrrrrrrrrr............
További ajánlott fórumok: