Ha moziba mentek, esztek popcornt, és ha igen hogyan számoltok vele, a diétátokban? (tudásbázis)
a popcornban nem is maga a kukorica a gáz, hanem azok a hidrogénezett zsírok-olajok amiben megfürdetik, valamint a sok só.
nem tudom a "light" pattogatott kukorica mit takarhat, de akkor már egyszerűbb venni sima kukoricát, és otthon kipattogtatni a mikróban:)) azon tutira nem lesznek ízfokozó, és egyéb gyilkos zsiradékok :)
ne egyél pattogatott kukoricát a moziban:)
ez egyrészt neked is jó, másrészt a körülötted ülők is örülni fognak, hogy egy emberrel kevesebb kérődzik a film első fél órájában körülöttük. (szerintem nagyon gáz hogy mindenki ott ropogtat meg zörög a zacskókkal, szürcsöli a kóláját... a nachos meg még félelmetesen büdös is:((
Én ezt nem veszem ennyire szigorúan. Néha eszem, néha nem. A Popcorn még a bocsánatos bűn, jó része rost. Amúgy meg minimális különbség van kalóriában a vajas és a light között. Leszámítva, hogy a light ehetetlen. Olyan, mint a fűrészpor.
Az egyik vajas mikrós zacsiján azt olvastam 1 l kb. 430 kalória. De azért nem mindegy, hogy ez pl. csokoládé, vagy pedig rost.
További ajánlott fórumok:
- Szex és New York 2 május 28-án a moziban!!
- Miért érdemes moziba menni?
- Mit néztél legutoljára a moziban? Tetszett?
- Milyen idős korban vinnétek először moziba a gyerkőcöt?
- A 90 napos diétánál popcornt mikor ehetek? Keményítő, vagy szénhidrát napon?
- Látott vki még Pesten mostanában AMERIKAI ZÁSZLÓS mikrós popcornt? (DDA-ban mindig volt)