Ha már fűnyírás, akkor jobban esik egy jó hideg sör... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Húúúú baccccus, én mikről maradok le....
nagyon bííírom a masszázst..-))
Fűnyírás az mindig az asszony dolga...
Én reggeltől estig a medencébe ázok és szakmai tanácsokkal kéretlenül bombázom a feleségem.
Jelentem kész!
Tartozom egy másik vallomással. Én csak a medence környékét vágtam körbe.:D Az is fűnyírás. :)
Nem azért szortunk fűmagot, hogy kikapáljuk!
A sört szeretem nyáron, míg hideg. Más alkoholt nem szeretek! Talán még a Jägermeistert, de azt meg inkább télen, vagy ha vendégek vannak.
Miért nem inkább kikapálod azokat a gazokat?
A kapa nem büdös, nem berreg, nem issza a benzint, és nem használ áramot se!
Tehát olcsóbb, és jobb mint a gép!
Sört meg igyon az, aki szereti! Én utálom a sört, mert annyira keserű, mint az élet!
Dehogy megyek dolgozni hozzád!Max talpmasszázsra! 😘
Ez a pici kert gondozás is elég! Mondom ezt úgy, hogy még nem végeztem, de csobbantam! 🤣
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor a nők többsége rögtön lek..vázza?
- Miért van az, ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor rögtön elkezdik” fúrni”?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Miért gondolja azt a párom, hogy ha próbálok egy picit csinosabb lenni, jobban "adni magamra" akkor más férfit szeretnék magamnak?
- Igaz, hogy ha lázas a gyerek akkor nem szabad tejterméket etetni vele, mert attól még jobban felszökik a láza?
- Ha saját magam vágom a hajam, mindig csak egy picit, és nem megyek el fodrászhoz, akkor jobban nőhet a hajam?