Ha letörlöm a Vibert, majd újra felrakom akkor az előző beszélgetéseim törlődnek? (tudásbázis kérdés)
4. stak76
2014. jan. 17. 03:17
Ha valaki meg abban tudna nekem segiteni hogy hogyan lehetseges torolt uzenetet visszaallitani azt nagyon megkoszonnem. Ha egyaltalan lehetseges!!!
3. stak76
2014. jan. 16. 18:37
Koszi az infot
2. 79d2f5a3df
2014. jan. 16. 18:12
Szia! Nekem újra lett csinálva a telóm és megmaradt minden ahogy újra letöltöttem.
1. stak76
2014. jan. 16. 18:10
Arra szeretnek valaszt kapni ha letorlom a viber alkalmazast a telefonomrol es utanna ujra telepitem akkor az elozoleg folytatott beszelgeteseim torlodnek e? Illetve torolt beszelgetest vissza lehet e allitani. Nagyon fontos lenne. Ha valaki tud nekem segiteni az irjon. Elore is koszonom.
További ajánlott fórumok:
- Ha valaki törli magát a wiw-ről, a levelei törlődnek, v. megmaradnak, csak feladó neve lesz megszűnt felhasználó?
- Nagyon sok kép és fontos dokumentumok vannak a gépemen. Ha törlöm a gyorsítótárat, akkor ezek is törlődnek?
- Ha letörlöm a Vibert a telefonról és újratelepítem, elvesznek a régi beszélgetések?
- Ha letörlöm a Messenger üzeneteket, amit eddig irkáltam egy taggal, látja a törlést és nála látható marad, amit beszéltünk?
- A mobiltelefonban, SIM kártya csere után megmaradnak a fényképek, vagy törlődnek azok is ?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?