Ha kiöntöm a lelkem, talán kicsit könnyebb lesz! (beszélgetés)
ez biztos.sokkal job kionteni a lelkedet,mint a stresszet magadban tartan.
Végül is számomra az jött le, h a német munkaerőpiaci lehetőségek hatàrtalanok, úgyhogy az egész csapat is mehetne ilyen erővel, különös tekintettel a macskára.
:))))
Ezek szerint ott mindenki kap munkát, von Hause aus.....
Én amikor kiöntöttem a vödör vizet, az sokkal könnyebb lett.
Hogy oldottad meg a helyzetet?
Mit találtál ki?
Meg még ami lemaradt hogy pár hete összeverekedett a 2 lany kutyám es en meg közbe ,, szóltam,, es az egyik véletlenül megharapott egy kicsit es azóta tiszta paranoiás lettem hogy mikor verekednek megint össze , mert felek hogy valamelyiknek valami baja esik! Sajnálom , talán túlságosan is szeretem őket es ezért is nehezítem meg saját magMnak a helyzetemet!
Lehet hogy kicsit kusza lett mert telorol írok es így nem láttam át az egész sztorit ... Meg nekem magátol értetődő hogy mi a bajom es lehet kihagytam pár apróságot! Amúgy nem a nagymamára hagyta volna a kutyákat hanem anyosomra, mert o ide költözött volna a mamahoz ha en is elmegyek! De mar lenyugodtam es kitaláltam magamnak hogy mit fogok csinálni, csak sajnos az elmúlt 2 hetem olyan zurzavaros volt emiatt a külföldre menetel miatt hogy most olyan kilátástalannak tűnt a helyzet hogy azt hittem nem fog sikerülni megoldani!
Na de akkor most nem a párod utáni epekedésről van szó egy nagymamával súlyosbított színvonaltalan helyen sínylődve?
igen, bennem is felmerült a kivitelezés ötlete :D
ááááá én azt is láttam magam előtt ahogy kimászott.
Na de most komolyan!!
Ha mégis sikerült volna egy időben kimenni a párjával, akkor otthagytak volna egy rakás állatot egy idős asszonyra?
naaaa, de ki látja el a kutyákat, ha ő kimegy a párja után?:D
a macska? már értem akkor :D
Az, hogy mit csináljon a kis másfél hónapos kutyával, mert ha menne a párja után, a többi kutyának már lehet helye, de az édeskének nem, viszont anagymama nem óhajtja a két kis jószágot engedni egymással játszani, pedig jól el lennének, ami viszont azt engedi kikövetkeztetni számomra, hogy itt is maradhatna a nagyival.
Huh, nekifutottam kétszer, mire kihámoztam, ki kivel van és ki menne ki után, és kit zártak be, ki jött ki, szóval nem egyszerű az egész :D
Én már értem és tudom mi a megoldás! A kutyákat be kell engedni a házba, az anyós mehet a ketrecbe, a macska meg úgyis magának való állat és mindig hazatér, úgyhogy ő járt a legjobban.
Egyébként szerintem sokan szívesen adnának tanácsot, nem kötözködésből írtunk ide, csak nem írtad le világosan és érthetően a problémát. Talán ha megpróbálod mégegyszer, akkor jobban megértjük, és próbálunk segíteni. :)
még egyszer kérdezem,mi a probléma?
Talán nagyobb probléma mint itt némelyik fórumtéma ami pl annyiban kimerül hogy nem tudja eldönteni a csaj h ha a pasi hosszan nézi akkor szemezni akar e?
Nem lyuk , hanem kertes ház!
A kutyák maradtak volna itt!
Persze, az 1,5 hónapos kiskutya. Neki keres gazdit.
Amúgy csak én képzeltem el azt, hogy szegény öreg mama bevan zárva egy kis lyukba? :S
Persze a kutya mamarol beszéltem , a mama az meg párom nagymamája , az anyukája nem velünk lakik.
Vagy a nagymama aki duruzsol. Nekem ez a vonal még nem tiszta. Nem mintha a többi az lenne..
miért, az nem gyerek?? én azt hittem, kisbabáról van szó!
szóval az is valami háziállat?
De most tényleg!
Most az anyós szívja a vérét,vagy sok a kutya?
Vagy mi a probléma??
itt már komoly családfa.kutatás kell,hogy kiderüljön,ki kivel van:D
Ráadásul a 1,5 hónapos kicsit első olvasatra gyereknek hittem, másodikra sikerült helyére tenni.
És duruzsolhat is a nagymama. Apropo nagymama! Az az anyós?
További ajánlott fórumok: