Ha elmegyek egy 3 napos képzésre, aminek a végén kapok gy tanusítványt, az pontosan mit takar? Pályázatírásról van szó. (tudásbázis kérdés)
7. Hanata (válaszként erre: 6. - Globus)
2009. nov. 17. 12:54
Igazad lehet, az élet is úgy akarta, hogy ne tudjak megjelenni. A férjemet reggel szó szerint kki kellett emelni az ágyból, beállt a gerince, az orvosnál töltöttük a fél délelőttöt, de ha alkalmas lesz, szerintem elmegyek majd! Tapasztalatszerzésnek jó lehet.
6. globus (válaszként erre: 5. - Vaczila)
2009. nov. 17. 06:14
Szerintem azoknak hasznos, akiknek ún. pontszerzős munkahelyük van.
5. vaczila
2009. nov. 17. 05:47
A múlt héten fejeztem be egy 30 órás tanfolyamot. A tanúsítvány elején ez áll szó szerint: Tanúsítvány arról, hogy ................ részt vett a ...................című, számú akkreditált programon.
A végén ez áll, alig hittem a szememnek: Ez a tanúsítvány a munkakör betöltésére, tevékenység folytatására nem jogosít!
Kérdem én, akkor mi haszna hogy elvégeztem?
4. spatifillum
2009. nov. 16. 16:03
Ha nincs semmiféle előképzésed, csak arra jó, hogy igazolást kapj arról, hol voltál 3 napig.
Nem mondom, hogy nincs értelme,de nem sokat ér....kérdés:mihez szükséges?
3. 00dd2f3d94
2009. nov. 16. 15:59
és nagyon hasznos...
2. ZiZi81
2009. nov. 16. 15:53
Az egy 30 órás tanfolyam lehet.
1. Hanata
2009. nov. 16. 15:51
Ha elmegyek egy 3 napos képzésre, aminek a végén kapok gy tanusítványt, az pontosan mit takar? Pályázatírásról van szó.
További ajánlott fórumok:
- Első lakás/ház vásárlásakor friss házasként milyen lehetőségeink vannak (hitel, kedvezmény, pályázati lehetőség, stb.)?
- Mi az az érettségi tanúsítvány?
- Az energetikai tanúsítványban szerepel az, hogy van-e védőföldelés az ingatlanban?
- Európai Uniós pályázatíró tanfolyamra megéri befizetni?
- Hány százalék jutalékot kérnek manapság a pályázatírók? (pl. eu-s pályázatok, támop, nca...)
- Házassági tanúsítvány külföldön történő házasságközéshez?