Mi az az érettségi tanúsítvány? (tudásbázis kérdés)
Tudom, hogy nem te kérdezted, de én sem látom a fényt az alatút végén. :)
Nyugi, kérdezz csak, én is agyilag zokni vagyok hozzá. Egyből rágugliztam, de csak ezt a választ találtam.
Nem én kérdeztem, de szeretek tisztán látni:
Az érettségi tanúsítvány egymagában elég az érettségi bizonyítására?
Nem kell az érettségi bizonyítványba "melléklet"-ként betenni, és a kettő együtt érvényes csak, ha az érettségi tanúsítványt kérik?
Bocs, hogy kérdezek, de nem világos számomra, és ezen fogok rágódni míg meg nem tudom. :)
Akkor az nem elég, ha az érettségi bizonyítványt mutatod be?
Tehát nem elég a sima érettségi ahhoz a munkakörhöz (vagy iskolához), hanem EMELT SZINTŰ kell. Jól értem?
Okos akart lenni, aki így írta, de az az érettségi bizonyítvány. Az tanúsítja, hogy elvégezted.
A bizonyítvány hiteles másolatát kell csatolnod, ha ezt olvasod.
Érettségi bizonyítványt egyszer kap, mégpedig a rendes érettségi vizsga - vagyis a középiskolai tanulmányait lezáró vizsga - után. Minden további érettségi eredményt, amit később, pl. a felvételi eljárás érdekében szerez, tanúsítvány formájában kap meg.
Tehát ha van már érettségid, de mondjuk az középszintű, és valamit újra le akarsz tenni mondjuk emelt szinten, akkor arról nem bizonyítványt kapsz, hanem egy tanúsítványt.
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Szerintetek szégyen, ha valakinek nincs érettségije?
- Mi a véleményed arról ha egy érettségi után álló diák szakmára megy tovább?
- Újra érettségizek 2012-ben
- Ha nekem van érettségin egy ötös írásbelim, és szóbelin nem tudok semmit, akkor melyik igaz?megbuktam, vagyk négyest kaphatok csak?
- Hogy lehet jól felkészülni az érettségire?