Ha egy férfit igazán érdekel egy nő, minden nap keresi? (beszélgetős fórum)
35 évvel ezelőtt még annyira sem volt, de az én, akkor még nem férjem, mindig megtalálta a módját annak, hogy tudjunk egymásról.
Engem pl. csak a munkahelyemen ért el telefonon, mert otthon nem volt telefonunk, nekik igen, így a munkahelyemen minden nap felhívott. Volt olyan, hogy nem hívott, hanem ebéd időben átautózott Budapesten a 13. kerületből a IX. kerületben, csak azért, hogy lásson;)
Hétvégére mindig pontosan megbeszéltük, hogy mi lesz és úgy is volt, ha véletlenül nem, akkor tuti, hogy képes volt órákig is a parkolóba várni, amíg haza érek.
FI pasijáról fogalmam sincs. Se őt, se a pasit nem ismerem.
loch nessyre asszociálsz
nem rossz
lények rajzás,hol a kávém,reggelim?
És nem volt facebook, hogy sz**** érezd magad mások tökéletes idilli életétől. Mert nem láttad a tökéletes fotóikat, mivel mindenki odahaza az albumba fűzte le magának. Csak a 5/10/20 éves osztálytalálkozón tudta meg a másik, hogy kivel mi lett.
Ma meg már a magzati ultrahangon láthatod a kis Benőkét, majd követheted fejlődését amíg ő is felnő.
Szép konzekvencia :túlgondoltad.
De hol csúszott el az elképzelés,vissza kellene emlékezni pár fontosabb dologra,írás,találka,lemondott-rossz randi,félig foglalt vagy/kapcsolatban élsz...Normális pasik nem szakítanak ki egy defektes kapcsolatból(sem),aki igen,az megteszi melletted is...
Gépezik? Az mit jelent?
Játszik? Akkor valószínűleg ennyire függő és a gép az élete, a nő neki csak sokadlagos szükséglet. Kell ez neked?
Ha két találkozó között nem keres minden nap, mondjuk van, hogy 2 napig sem ír és én írok neki többször, akkor nem érdeklem, ugye?
Nem, nem elfoglalt folyton, van szabadideje, sokat gépezik.
Létezhet, hogy mégis érdeklem, csak nincs igénye arra egy szerelmes férfinak, hogy minden nap kommunikáljunk valamilyen formában?
Nem arról van szó, hogy órákat kellene napi szinten csetelni/telefonálni, de ha egy nap ki is marad, másnap azért jól esne pár mondat. Nem akarom mindig én keresni, ezért várok néha rá is.
További ajánlott fórumok:
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Minden nap lecsúszik 1 üveg bor, de nem érdekel. :)
- Nem igazán érdekel a hegymászó. Persze nem kívánom a...
- Milyen hely Szigethalom? Minden érdekel, lehet, hogy oda fogunk költözni! :)