Ha egy férfi valószínüleg "gombahordozó" (tünetmentes, de fertőz), hova kell mennie? (urológia, bőrgyógyászat stb?) (tudásbázis)
4. 7934d1ac97
2008. júl. 20. 18:41
bőr és nemibeteggondozóba
3. kissdory
2008. júl. 20. 18:28
A nőgyógyász írhat fel a párodnak is kenőcsöt/ecsetelőt, ha kiderül, hogy mi a gond! De ha nagy a baj, akkor én is azt javasolnám, hogy menjen orvoshoz. Konzultálj a nőgyógyászoddal, esetleg adhat beutalód bőr és nemibeteg gondozóba!
2. fe6fe7671f
2008. jún. 2. 12:05
Az urológiára küldeném először, mert lehet gyulladása is, nem biztos, hogy csak gomba.
Én is kaptam (meg a sok nő is, akikkel a szakításunk óta lefeküdt :), és már egy éve kezelgetnek. Neki sem és nekem sem volt tünet (vagy mert még annyira friss fertőzés volt), de megszenvedek vele.
Neked meg nőgyógyászatra kell menned, azt se hagyd ki, mert egy alkalom is elég, hogy elkapd.
1. alexcheca
2008. jún. 2. 09:34
Ha egy férfi valószínüleg "gombahordozó" (tünetmentes, de fertőz), hova kell mennie?(urológia, bőrgyógyászat stb?)
További ajánlott fórumok:
- Pikkelysömör tünetmentesítése?!
- Pajzsmirigy rák: mennyi a valószínűsége, hogy kiújulhat? :(
- Szerintetek valószínű, h terhes a barátnőm? Ezek akkor most előjelek vagy mi lehet?
- Ha 30 éves korig nem talál párt valaki, valószínűleg már nem is fog?
- A bőrgyógyász ma azt mondta, hogy rühes vagyok, ellentétben a háziorvossal aki szerint allergiám van!
- Ha a családban van fertőzött, de én tünetmentes vagyok, akkor tényleg nem tesznek karanténba?