Ha egy férfi, mivel nem oldható meg, hogy kettesben maradjatok, megcsókol úgy, hogy a felesége ugyanabban a teremben van...? (beszélgetés)
Bar jo regi a forum,egyetertek veled.
Kivancsi lennek,mi tortent azota a f.i.val.
Én ebben a megcsalósdiban csak azt nem értem, hogy ez miért jó. Ha mással akarok lenni, akkor veszem a cuccom és tovább állok. Szerintem nagyon rövid az életünk a hazugságokhoz. A kifogásoktól ("de hova menjek; ott a gyerek...stb) feláll a szőr a hátamon.
Kedves kérdező: Neked hogy esne, ha a férjed megcsókolna, amikor Te is ott vagy?
Tudom ez egy komoly téma, ezért bocsi.
Van ez az idióta játék:
Ezzel aztán lehet gyúrni a reflexekre. :)
(igaz itt főnök van, nem feleség, ami jelentős különbség)
-Ne akard megoldani, hogy kettesben maradj a más férjével!!!
-Más férje ne akarjon megcsókolni se ott ahol jelen van, se ott ahol nincs jelen a feleség!!!
A helyzetet tisztázni, aztán ha mindkettő szabad, akkor adj neki, mindent lehet!!!
Remélem azért jól vagy :(
Majd engedi! Kitartás...
ISTEN
Van olyan, hogy egészen a teplomig mész, hogy szembesülj... Nem máskor-a mise közepén...
Álszent emberek nézik az igét, de nem értik, nem érthetik a lényeget...
Vége előtt kijössz és megvárod a volt Apósodat! Azért őt, mert elvileg ő a családfő és felel érte, hogy lánya nem engedi a kisembert hozzám, a VÉREMET és a nagyobb gyermeket-Bendegúzt!!!
Kik vagytok Ti, emberek?????? Hol a fogadalom, hol a jellem, hol az élet??? Nem a templomban-szívekben van, de nem érthetitek, mert nem vagytok emberek...
Hármasban dolog:
Nekem inkább undorító érzés lenne, erkölcsileg inkább érezném magam kurvánal vagy latornak.
Inkább egy férfi egy életen át, minthogy nekiálljak égetni magam ezzel, inkább az a felemelő, amit fel tudsz mutatni, vagy az, ha szerelmes vagy, vagy gyermeked van......ez felemelő????????!!!!!!! Ez hányás!
...jé, hogy az emberek mennyire különböznek!
"Mi van az emberek között?... Maga nem tudja még, hányféle kapcsolat van, az emberek négy-öt fogalommal gondolkoznak, van barátság, szerelem, rokonszenv, bizalom... De van más is, aminek nincsen neve. Van titkosabb és érthetetlenebb kapcsolat is, ami nem barátság, nem is szerelem, s mégis olyan forró és eleven, hogy nem lehet kitérni előle."
Márai Sándor
más ötlet:
"Ha egy férfi, mivel nem oldható meg, hogy kettesben maradjatok, megcsókol úgy, hogy a felesége ugyanabban a teremben van...?" ->labirintusban?:)
Nézd, ha a feleség szeretné a hármast, szíve-joga. Ki tudja, lehet, hogy egyszer én is vágyni fogok rá, bár most elképzelhetetlen számomra.
A szituval viszont már más a helyzet. Szerintem nem kérdezték meg a feleséget. Legalább annyira tekintettel lehettek volna rá, hogy nem ugyanabban a teremben csókolóznak.
Filmhez. Mondjuk romantica.
...de nem az élethez;)
További ajánlott fórumok:
- Az ötödik randin is ugyanabban az ingben...
- Hogyan szólít a kedvesed, ha kettesben vagytok?
- Ha kettesben élsz a pároddal egy egyszobás albiban, akkor a takarítás, rendfenntartás...
- Miért nem akar velem kettesben lenni vagy beszélgetni a férjem?
- Firefox az adott oldalon nem ugyanabban a pozícióban töltődik vissza, ahol tartok, lehet ezzel valamit tenni?
- Karácsony kettesben?