Ha dezodort fújnak az ember szemébe, akkor az csíp? (tudásbázis)
Az már túlságosan... Szerintem maradandó károsodást okoz, vagy legalábbis nagyon nehezen gyógyulót.
Nem vagyok túl nagy szakértője a témának, de ez nekem már a kerítésbe vezetett áram kategóriája...
Én egyszer egy Avonos parfümmel találtam bele a szemembe. Két napig könnyezett, további két napig még fájt...
Gondolom, elsősorban az alkohol lehet az oka. Ha találsz egy olyat, ami alkoholos, de hajtógázas, az jó lehet. Bár szerintem nincs olyan. Pumpással meg nem sokra mégy.
Nagyon könnyen kipróbálhatod. Frissen gyantázott hónajra fújd, és hamar kiderül. :)
Erről eszembe jutott egy nagyon régi tanács. Egy nőknek íródott lapban olvastam, romantikus vacsora címszó alatt. Azt tanácsolta a drága cikkíró, hogy a parfümből ne csak a nyakunkra és a csuklónkra szórjunk. Fújjunk keveset a forró villanykörtére, mert micsoda illatfelhő lesz majd, de a lényeg... Fújjunk az ujjunk hegyére, majd gyorsan helyezzük fel az illatot egészen intim helyre. :) Kívácsi vagyok, ezt vajon kipróbálta-e.
További ajánlott fórumok:
- Légyszi ajánljatok nekem golyós dezodort!
- Borotválod a hónaljad, és használsz dezodort? Ez pedig a mellrák kialakulásához vezet!
- A fizikai munkát végzők miért maradnak örök prolik egyes emberek szemében?
- Miért használnak az emberek egyre kevesebb dezodort?
- Lehet-e még kapni valahol Impulse dezodort?
- A férjem hónalja a dezodortól kipirosodik és ég.Mi lehet az oka?