Ha az alábbiakat eszem vacsorára akkor tudok fogyni? (tudásbázis kérdés)
Szia,bocdi higy csak most irok,de penteken elutaztunk a szüleimhez ((100 km)es most jöttünk haza!!
En 16 orakir eszek utoljara,este 19 körül néha q activia vagy 1 alma,vagy 1 mandarin:)))
Semmi mást, elöször ehes voltam de mar nem megszoktam es nem is kell:))
Most mereckedtem 91,40 kg vagyok (93 voltam)
Ahh, nekem ez a 4 es 6 es X utan ne egyel semmit kuka tema. Akinek bejon, hajra, de ettol kb.a falnak mennek... Ha eljon az ido, hgy lassul az anyagcserem, akkor sem lesz mas a hozzaallasom. Ures pocakkal lefekudni (nekem) kinzas.
Plane, hgy fel 1 elott ritkan fexem le :)
Hadd kapaszkodjak ebbe a mondatodba: "leszokni" a kenyerrol. A kenyer pontosan ez: egy rossz szokas.
Jokat irtak korabban: salata, bele piritott hus, vagy fetasajt, nyakonontve olivaolajjal peldaul. Ebbol annyit eszel, amennyi beled fer. Jollakat, es a magas rosttartalom az emesztesednek is jot tesz :) Mi nyaron kizarolag ilyesmit eszunk vacsorara a ferjemmel. Ez is szokassa valik, mint a kenyer, es hianyozni fog :)
Amugy semmi garancia ra, hogy pont onnet fogsz fogyni, ahonnet szeretnel, arra ra kell dolgozni. Ha meg genetikai alapon hizol combra (mint pl en :D), akkor a legjobb, ha szepen belenyugszol :D
Szia!
És hogyan bírod ki, hogy du. 4 után ne egyél semmit? Nem vagy nagyon-nagyon éhes este 9 körül?
Így is lehet mondani :-)
De azért már 45 perc is eléggé le tud fárasztani, hidd el:-) Másfél óra meg pláne :-)
Ja, és van olyan is, ahol az elején lassabban csinálja, majd fokozatosan, több lépcsőben felgyorsít, a végén meg kicsit vissza.
Hatásos, mert pl. a térdemelgetés megdolgoztatja a hasizmokat is, csak nem annyira feltűnő,mint pl. a felülésnél.
Szia,en barna kenyeret eszek:))
Sok zöldseg (mindegy elkészitve)es alltalaban csirke es halat eszek
Es este 16 utan semmit:)))
Tornazok naponta 2×
Sziasztok,Rózsavölgyi Edit vagyok!
Csatlakozhatnék a klubhoz???
En is fogyozok,kb 10 kg kellene ledobnom:(((
Google-ba beírod, sok youtube-videót kiad, vannak különböző hosszúságúak, 1-3-5 mérföldes, percben a 20 percestől a másfél órásig.
Én nagyon szeretem, mert elég fél szemmel lesni a képernyőt, közben meg nézem a filmet :-) Különösen nagy túlsúllyal hasznos, mert nem kell ugrálni és kíméli az izületeket.
Szerintem ez az este 6 után ne együnk dolog marhaság. Attól is függ, ki mikor fekszik le, aki pl. éjfél körül, az tízkor felfalja még a hűtőszekrényt is :-)
Mindegy, hogy mikor eszel, a lényeg, hogy napi ötször, kis adagokat egyél, legyen meg a tápanyagpiramis (fehérje-szénhidrát-zsír), ügyelj, hogy ne legyenek zsírosak az ételek (és mindegy, hogy olaj v. zsír).
És több mozgás - akár intenzív séta is lehet. Vagy tv-zés közben pl. Leslie Sansone helybenjárós tornái. Egy másfél órás (kb. egy film hosszú) torna tuti jó hatással lesz a súlyodra :-))
Szerintem meg ha mozogsz, egy szelet kenyeret nyugodtan megehetsz vacsorára is.
Persze, nem egy 3 kg-os kenyér 1 szeletét:-))
Szóval módjával és a mennyiségre vigyázva lehet enni mindent + mozgás.
általában úgy gondolom, hogy a megfelelő étrend segít csak a fogyásban, a mozgás az fittséget és jó formát ad :)
de ha valakin csak 2-3 kiló felesleg van, az szerintem hiába csökkenti a kaját egy időre, utána ugyanúgy visszajön ez a 2-3 kiló. ha elkezd rendszeresen mozogni, akkor a felesleg is eltűnik és nem jön vissza
Most fogyni akarsz vagy kenyeret enni? Az update kenyeret nem ismerem ugyan de szinte biztosra veszem, hogy búzafehérje (glutén) és szója van benne, amit inkább ki kellene hagyni nem csak este - de mindig. Este nem eszünk kenyeret, gyümölcsöt, édességeket, vannak akiknek a túró/tojás sem tesz jót! Az előttem szólók is elmondták husika (nem felvágott) viszont lehet sós lében tonhal konzerv is, és saláta... de csak ha fogyni akarsz. Fejben dől el, ha már úgy gondolod, hogy nem "áldozat" a kenyérről való lemondás hanem az út a céljaid eléréséhez (és ezt a célt valóban akarod, nem csak álmodozol róla) akkor leszel sikeres és éred el. :)
Ezen az úton én is jártam már... Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Fogyni szeretnél? Akkor vacsorára sült kolbász és füstölt szalonna lesz.
- Szerintetek ha reggel és délben rendesen eszem, de este 6 óra után semmit, heti 3 mozgás beiktatásával lehet fogyni? Valaki csinálta estleg?
- Ha csak Update 1-es kódú ételeket eszem, akkor le fogok fogyni vagy oda kell figyelnem a mennyiségre is?
- Mennyit lehet 1 hét alatt fogyni ha: tornázom napi 40-60 percet +10 -15 percet futok és napi 2x eszem reggel és délben?
- Ha vacsorára csak főzeléket eszik valaki (teljeskiörlésű liszttel habarva, attól lehetne fogyni?
- Ha 6 napig csak gyümölcsöt 1 napig meg fehérjét eszem, akkor mennyit tudok fogyni 7 nap alatt? Persze a sport nem marad el, 1 óra kori.