Ha a testvéred nem hív meg a gyereke esküvőjére... (beszélgetés)
Ha ugyebár van lagzi... Mert ha még a szomszéd macskája is ott van, csak a tesó, meg a gyereke nem, akkor ugye ott lehet sértődés, elvileg jogosan...
No de ennek meg kell, hogy legyen oka. Ilyet ok nélkül normális ember nem csinál... Viszont ezt tuti nem a fórumozók tudják..
Egyébként én se voltam az unokatesómén, mert mint írtam, ott csak a szülők voltak egy vacsora erejéig, mert nem volt lagzi...
Nagyon fájna,de túlélném!
Felejteni azt soha az életben nem tudnám!:)
Nekünk jövő hónapban lesz esküvőnk,úgy gondolom hogy mi nekünk van jogunk azt hívni az esküvőnkre akit akarunk mivel mi álljuk.el sem tudom képzelni hogy esetleg a szüleim,anyósék hívjanak meg bárkit is.
Ha közeli hozzá tartozó vagy és tartjátok a kapcsolatot hidd el nem azért nem hív meg mert baja van veled hanem egyszerűen nem fértél bele a "keretbe"
Hogy miért nem hívtak meg a szertartásra legalább?-szerintem elég ciki hogy ember elmegy meghívni és akkor közli hogy de a mulatságra,enni nem mehetsz.
Amúgy mi azt tervezzük hogy akiket nem hívunk majd meghívjuk kerti partyra grillezni:-)
Emberek.
Nekem volt esküvőm, jópár évvel ezelőtt, nagyon szerény keretek között került egy millába.. Hát addig azért nem sértődtem meg, ha nem hívtak el valahova, mert nem érdekelt a téma.
Utána meg azért, mert nagyon jól tudom, mennyire sokba kerül, és mi is hetekig sakkoztunk, hogy akit "kell" meghívjunk, mindkét család részéről az azonos "szintű" rokonokat hívjuk meg, de azért a közeli barátainkat is.. Nem volt egyszerű.. Mert ha ugye az ángyika jön egyik részről, illik, hogy jöjjön a másikról is... Aztán lehet, hogy a 20 fősre tervezett lagzi már 100-nál jár..
Azért ez ma már nem a mesék világa, hogy hét országra szóló lakodalmat csakptak.. Ahhoz előlegbe kéne a fele királyság is.. Még akkor is, ha esetleg a jobb anyagi helyzetben lévő barátnál ez nem volt tétel...
Ezen az sértődget - szerintem még közeli rokon esetében is - akinek nincs jobb dolga..
Én kiakadnék.
Különben a mi esküvőnk tavaly volt, és a férjem úgy döntött, hogy nem hívja vissza a volt gimis osztálytársát az esküvőnkre,akinél ő volt, de már nincsenek jóban, vagyis akkor már annyira nem barátkoztak, mint előtte. Azóta nem köszönnek az utcán, vérig vannak sértve!!!
Nekem az unokatesómék úgy döntöttek, hogy csak!! ők és a négy szülő legyen ott, ők irtóztak a nyilvánosságtól, ilyen emberek. Pedig ez vidéken akkoriban kicsit furcsa volt, de Pesten, nagyvárosban teljesen elfogadott, pláne manapság. A párok majd fele már nem is házasodik..
Persze az unokatesóm anyukája kicsit kellemetlenül érezte magát, hogy se anyámékat (a testvérét), se a saját anyját (a nagymamát) nem hívták meg. De ők így döntöttek és kész.
Ezen aztán semmi sértődnivaló nincs. Azt akarod hogy Neked legyen jó, vagy azt, hogy a párnak?? Nagy kérdés. Ez a párról szól, és nem Rólad.
Vagy csak nem ért még oda a meghívó... Mi pl még tartozunk 3 meghívó kivitelével, de egész egyszerűen nem volt rá időnk.. postán feladni meg ciki lenne, mert gyakorlatilag itt laknak nem messze....
vagy konkrétan mondták, hogy te nem vagy meghívva?
És milyen a kapcsolatod a testvéreddel?
Az én fiam saját pénzéből állta a esküvőjét, így nekem nem volt beleszólásom, hogy kit hívjon meg. Náluk mi a helyzet?
Miért kéne,hogy meghívjon?!Nem a múlt században élünk,hogy mindenkinek kötelező mindenkit meghívnia.
Mi pl.az unokahugom esküvőjéről,csak véletlenül értesültünk,mégsem akadtunk ki,hogy nem lettünk meghíva.Legalább nem kellett hülye rokonokkal jópofizni!
További ajánlott fórumok:
- A testvéredet hogy hívják?
- Elmennél a testvérednek kezesnek?
- Te mit tennél az anyósoddal és a testvéred barátnőjével?
- Mit szólsz, ha a testvéred a saját evőeszközével a gyereked tányérjába nyúlkál?
- Lehet hogy az anyukád a testvéredet jobban szereti mint téged?
- Amikor a testvéred gonosz veled és rosszindulatu.