Ha a nőnek jobb az anyagi helyzete. Mit gondoltok erről, illetve mi a tapasztalatotok? (beszélgetős fórum)
Én azt szoktam mondani az emberkéknek nincs felelősség tudatuk.
De ezek az emberek sipákolnak a leg jobban, hogy a bank át verte őket. Lehet én egy gonosz vagyok de nem sajnálom őket.
Nem egy felnőttet, ötvenes embereket ismerek, akik egész életükben hitelre vásároltak. Autót, tv-t, hűtőt, háztartási dolgokat, lakásfelújítást. Részletre a bútorboltban, miközben utána nem számolnak, hogy az X havi részlet összege jóval több, mint annak hitel nélküli vételára. Ezt nem tanítják iskolában. Minél inkább nincs pénze, annál drágábban tud vásárolni? Érthető, ha valami sürgősen kell, pl. elromlik a hűtőszekrény, de többnyire lehetne kicsit várni az igények kielégítésére, amíg összejön rá a kamat, kezelési költségek nélküli vételár.
Lényeg, hogy a jövedelmet el lehet költeni, de meg is lehet fogni, ha van rá szándék. Picit másképpen üljön a lovon :)
Mit akarsz, ez azt jelenti, hogy 50 000-et félretesz. /ha 20 ezer a lakástakarék/.
Tök jó 24 évesen.:)))
Nálad a pont!!
Nem csak a fiatalok, Nagyon sok középkorú, vagy nyugodtan írhatom 40-80 éves korig embereket, (Nyugdíjasokat) is akiknek semmijük nincsen, és keresik a másik felüket akiknek meg van mindenük, hogy az ő pazarló laza életvitelüket biztosítsa.
Persze fiatalon össze került két fiatal,és együtt mennek a gyarapodás útján. Ott talán nem számít kinek van vagyona.
Sajnos a baj az, hogy sok a léha, lusta, nem törődöm ember, akik azt hiszik nekik minden jár. (Én nem vagyok fiatal) Kemény munkás évek vannak mögöttem. Persze ez vonatkozik a nőkre is nem csak a férfiakra. És higgyétek el nekem a mai gyorsuló fejlődő világban fontos, hogy ki mivel indul neki a nagy betűs életnek. Persze van közben egy bizonyos érzelem amit szerelemnek hívunk. Azt hiszem az a döntő minden formában, a józan ítélő képesség meg semmisül vele szemben. (Majd később veszi át a szerepét) Ami a valóság lesz na az lesz gáz. Addig nem számít ki kiért megy ki kit hoz vagy visz az autójával.
4-szobánk van,és az emeleten csak ők vannak,külön fürdőszobával,
a többiek már külön laknak,
nálunk még csajozni se kell elmenni,
minden hétvégén nálunk van a barátnője,
én meg örülök hogy jó helyen vannak,
ha akarnak majd összeköltöznek,
Nem értem, mi a baj, ha otthon lakik a független srác.
Én biztos nem szavaztam volna meg az albérletet, csak ezért, hogy ott csajozhasson.
Ami meg még elgondolkodtató, amit a fórumindító is említett, hogy inkább az szokott lenni, hogy a pasik állnak jobban és a nők az ilyenekhez vonzódnak.
Na de ilyenkor mi van az egyenjogúsággal?
Miért elvárás, hogy a pasi jobban álljon? És a pasi álljon össze egy olyan nővel, akinek semmije sincs? Az normális? De fordítva már nem?
Mint írtam én mindig többet kerestem a férjemnél és nem kevéssel, a házasságba egyformán vittünk, és sosem volt gond, hogy én vagyok a család fenntartó:) Őt zavarja egy kicsit időnként, engem meg az zavarna egy kicsit, ha én keresnék rosszabbul:DDDD
Nem, egyébként nem zavarna:D
Ezt én sem értem A mai csajoknak srmmi sem jó, ha otthon lakik azért fitymálják mert milyen férfi az, aki mamahotelbenél (miközben persze ők is, de az más, ugye).
Ha meg albérletbe megy, ami jó drága, főleg Budapesten, akkor meg miért nincs megtakarítása?
Az én fiam is itthon van. Szerintem ez teljesen normális.
Felesleges pénz kidobás az albérletezés.
Majd ha úgy érzi, akkor elköltözik.
Én és a férjem is otthon laktunk, amíg nem házasodtunk össze, sőt! az esküvőnk után még hónapokig mindenki hazament:), aztán elkezdtük, hogy együtt alszunk hol nálunk, hol náluk. Amikor a gyerekünk megszületett, akkor költöztünk, azaz előtte 1 hónappal hozzájuk, mert az én anyukám közben meghalt. És amikor a gyerekünk 1 éves lett, akkor költöztünk be a saját lakásunkba:D
Vehettünk volna előbb is lakást, de nem tettük, mert a szülők így tudtak segíteni nekünk legjobban.
Az enyém is itthon van még,
Majd elmegy ha úgy gondolják a barátnőjével hogy összeköltöznek, addig meg elfér.
A lányom 5-éve Pestre költözött,6-lòval se lehetett volna visszatartani,az egyik ilyen a másik olyan,
Azért mert valaki örökölt házat, autót,még nem lesz külömb mint a másik.
A fórumindító és a barátja egy szinten vannak. Egy kisbolt fizetés, valljuk be nem túl sok.
Ezért roppant kíváncsi lennék arra, hogy ebből a fizetésből mikorra lett volna meg akár csak egy jogsi? Ami ugye 200 eFt-ba kerül kb. És az autó? A lakást már nem is említem.
A tippem a soha.
Miért kellene egy 30 évesnek albérletbe mennie, ha vannak szülei és elférnek? Minek dobjon ki az ablakon 100 eFt-ot?
Nem mindenki akar jogsit. Nem mindenki akar 17 évesen sem. Van aki csak később érzi azt, hogy szükséges. És persze egy családba nem kell mindenkinek külön autó, ha csak nem szükséges.
Én pesti vagyok, de sosem megyek melóba autóval. Mert minek? A BKV gyorsabb, olcsóbb.
A gyerekem legtöbbször autóval jár, mert hajnalba végez és csak éjszakaival tudna hazajárni, autóval gyorsabb. Amíg nem volt jogsija, mert nem akart, addig éjszakaival járt. Kibírta:D Sokszor a kollégáit is szállítja, ahogy őt is szállították, amikor még nem volt jogsija.
Miért lenne kihasználás, ha időnként el kellene vinni?
Ha esetleg a fórumindítóhoz költözne, akkor sem lenne köze a lakáshoz, mert örökség...
az enyémek is utaznak,
ha reggel 6-ra megy fél 5-kor indul,
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Melyik a “legrosszabb” illetve a “legjobb” horoszkóp? Avagy, mit gondoltok a csillagjegyekről?
- Mit gondoltok, illetve tanácsoltok ebben a szituációban?
- Gyermektartás kiszabásánál a bíróság figyelembe veszi az anyja jövedelmét, anyagi helyzetét?
- Milyen apró praktikákkal segíthetnék az anyagi helyzetem javításán a Feng Shuival?