Ha a lábkörmöt nagy ütés érte, akkor 2 hónappal később is leeshet? (tudásbázis)
Az enyém nem esett le. Februárban egy idióta meglódulást követően a nagylábujjammal állítottam meg magamat egy ajtóba csapódás előtt. Jól be is lilult egy picit, igaz agykontrolloztam, hogy a belső vérzést elállítsam. Sajnos a nagylábujjam keresztben ketté repedt, és a köröm is eléggé felfeszítődött. De maradt a helyén. A minap meg ezzel a hülye irodai székkel átgurultam rajta. (Elképesztő, hogy hogyan tudtam kivitelezni, mert én a széken ültem. :D) Még mindig a helyén van, és nem is akar esni.
Szóval lehet nem is esik le a tiéd sem.
Jégzselézd, az kellemesen hűsíti.
ott lesz alatta a másik, az új köröm. Ne aggódj ami le akar esni az le is esik.
Ne ragaszd le, felesleges.
Nyugodtam mehetsz :D
Ha van vízálló ragtapasz, akkor rábiggyesztesz egyet, és kész :D
Nem lesz semmi baj :)
mondjuk megéri valahogy zacsival bekötni,
de sztem nem lesz különösebb bajod ha bekötöd amúgy ne mert az igen fertőző, ha van gusztusod te is segítheted a leválást ha nem fáj természetesen, mert marha kellemetlen mikor már csak úgy lifeg egy két ponton:SSS
igen, az én egyik ismimnek állandóan leesik a lábujjkörme, jó mondjuk azért mert állandóan megtapossák és van hogy neki is csak hetek múlva kezd el sárgulni majd lilulni és aztán elkezdi elengedni a hús:SSS
úgy hogy sztem lehet simán
További ajánlott fórumok:
- Miért kell 2 hónappal előbb kitenni a boltokba a mikulást?
- Ha a fiú fiatalabb (csak 4 hónappal) akkor is összeházasodhatnak vagy akkor már nem?
- Cumit venni 9 hónappal hamarabb van értelme vagy tönkremegy?
- Milyen színűre szoktátok lakkozni a lábkörmötöket?
- Ti ki szoktátok-e télen lakkozni a lábkörmötöket, ha elmentek wellnes központba?
- Létezik 1 hónappal későbbi visszafizetés?