Ha a fogamzásgátló, az óvszer, és a hüvelygyűrű sem jött be mivel védekezzünk?! (beszélgetős fórum)
Ja értem. Nálatok akkor azért sokkal indokoltabb. Nálunk úgy van, hogy egyikünk sem akar (tehát a "meghalsz és a férjed gyereket akar" sem működik). És mivel én fiatal vagyok nagyon, meg nála kisebb a beavatkozás, így rá esett a döntés... de hát mindig toljuk, más dolog van.... stb... tolódik...
Mondjuk nekünk nem életbevágó.
Ja már meg van egy másik fórumot is kiírt a napokban.
23lesz gyerek nincs.
Szóval nálam ilyen esetben belső eszközök kilőve.pesszárium,spirál...
Tabi nem jó,óvszert nem szereti,marad az önmegtartóztatás és a pharmatex.
Az óvszer tényleg borzalmas, de nem nagyon lesz más itt Magyarországon, amit hazsnálni tudnátok, ha megbízható módszert kerestek. A pesszárium nem kapható (ezért idegesít annyira, hgy mindenhol felsorolják a többi eszköz között és ajánlják), ha külföldről tudsz szerezni jó, de orvosnak vagy védőnőnek kell megállapítania a méretet és ő mutatja mega felhelyezést is. És ugyanúgy megöli a sponteneitást, mint az óvszer, mert min. 10 perccel együttlét előtt kel felhelyezni, és még spermaölő géllel is be kell kenni, stb.
szerintem az óvszer felhelyezését kell valahogy úgy beépíteni az együttlétbe, hogy ne rombolja a vágyakat, hanem játékká váljon.
a kúpok, tabletták, krémek, zselék megbízhatatlanok, ahogy a naptármódszer is, az ovulációs mikroszkópok és tesztek is.
Ha tökélyre fejlesztenéd a tested megismerését és a hőmérőzés, méhnyaknyák-vizsgálat és a méhnyak változásainak vizsgálata nagyon jól menne, akkor ezzel a hármas módszerrel már lehetne kezdeni valamit, de mindig lehet egy soron kívüli peteérés is.
Szóval szerintem meg kell barátkozni az óvszerrel.
Így van:-D
De ha több infót tudnánk amit már korábban kérdeztek többet tudnánk segíteni.
Személy szerint pl.szülés előtt semmi belső eszközt nem használtam volna...
Egy tubus 2000ft körüli.
Több adag jön ki.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Milyen tapasztalatok vannak a hüvelygyűrűt tekintve? (hüvelyi fogamzásgátló)
- Tudtok olyan biztos fogamzásgátló módszert, ami nem az óvszer, és nem is tabletta?
- Ha fogamzásgátló tabletta és óvszer sem jöhet számításba, akkor mivel...?
- Nemrég kezdtem el fogamzásgátlót szedni. Már 21 megvolt, az 1 hetes szünetbe pedig a vérzés is, mikor hagyhatom el az óvszert?
- Dalia fogamzásgátlót szedők, mikortól nem használtatok óvszert vagy más kiegészítő fogamzásgátló módszert?