Ha a férfi alacsony (beszélgetés)
"Szerintem egy 170 cm magas férfi annak is örül, ha vkit kap, ő nem tud válogatni..."
Nagyon röhögök! :D :D
Szólhattál volna időben vagy nekem, vagy azoknak a nőknek, akik mégiscsak rá tudtam beszélni dolgokra. :D :D
amúgy nincs igazam ? dehogynincs...nem írtam egyáltalán hülyeséget. Tapasztalatból írtam.
Ezt nem csak magamon látom, hanem többi sorstárson is...
Dredd!
Ritkán szólok a fórumaidhoz és az infantilis, gyermekded kérdéseidhez, de most kibillentett a harmóniámból a sokadik hülyeséged:)
Mondd, téged látott már pszichológus?
Neked nincs más dolgod mint itt szikkasztani a nők agyát?
Egyébként igen, igazad van, valóban más lenne 190 cm-n az életed ha és amennyiben társulna hozzá egy kis agy, intelligencia, műveltség, tartás és nem sorolom.
Nem tudsz te egy férfi fórumon autókról, f1-ről, fociról, sportról diskurálni?
Legalább néha tedd meg:)
Te honnan -tudod- ezt? Te minden nő vagy?
Tudom, hogy értelmetlen újra leírnom, mert már sokan megtették előttem, és te úgysem fogod felfogni, de ismétlem: nem a külsőségek számítanak.
Azt meg te csak ne mond meg, hogy kinek lenne szabad szaporodnia. Ha csak az átlagosak szaporodnának, kihalna az emberiség. No meg átlagosnak lenni olyan unalmas.
-- Ott azt mondta a prof, hogy neki sem a 190 cm-es apámhoz kellett volna feleségül menni, az átlagos termetű utód érd3kében...
ezt kiragadnám ezt a mondatot. Az átlagos utód érdekében...vajon anyám nem tudta, hogy ha alacsonyhoz megy, akkor a fia nem lesz még átlag se ?
Apámat amugy zavarta az alacsonysága, ennek ellenére gyereket mert csinálni...
de legalább anyukád elvitt...és vmit adott a prof ?
testvéreid is magasak ?
engem nem vitt az anyám, ráadásul még igénytelen is volt mert amelett, hogy alacsony (158) nem is kicsit még alacsonyhoz is ment (168 ) ...így várható volt, hogy nem fogom elérni az átlagot, sőt nagyon nem...
Igenm, a gének
10 év körül lehettem, amikor közel 180 cm-es édesanyám rémülten elvitt az endokrinológiára, mert egy fejjel magasabb voltam kortársaimnál. ( végül 12 éves koromban 175 cm-nél megálltam )
Ott azt mondta a prof, hogy neki sem a 190 cm-es apámhoz kellett volna feleségül menni, az átlagos termetű utód érd3kében, hanem legfeljebb egy 170/180 cm-es pasihoz.
" tuléltem" a magasságot, és szerencsére fiam van, ( 2 m-n felüli )
Pedig láttam már 190 cm-es férfit, akinek a nőknél szinte nulla esélye van és 160 cm körüli férfit, aki 10-ből 8 nőnek is tetszik.
A 160 cm-es férfi családos ráadásul. ;)
Nem unod még?
Neked 190 centisen is csak addig lenne esélyed, amíg nem szólalsz meg.
Szerintem egy 170 cm magas férfi annak is örül, ha vkit kap, ő nem tud válogatni...viszont gyereket nem szabadna nemzenie.
150 cm nő meg, ha felvesz magassarkút máris 160 cm szóval... őneki meg kötelező lenne min.180 cm-es férfival lennie...tudjátok, gének miatt
Nem csúnyák, maximum nem a te eseted! Nem mindegy!
A 150 cm miért is baj egy 170cm-es férfinak?