H1N1-oltópont! (-ott fizeted az oltóanyagot?) Mi ennek a menete? (tudásbázis)
Bementem az oltópontba (Székesfehérvár-ÁNTSZ, reggel 8-tól este 8-ig nyitva vannak), ki kellett töltenem egy nyilatkozatot (személyes adatok, néhány kérdés arról, hogy jelenleg milyen az általános eü. állapotom, stb...), alá kellett írni, dátummal ellátni. Egyedül voltam, így ezután rögtön bemehettem az asszisztenshez, aki kiállította a számlát az oltóanyagról és kaptam egy aláírással, pecséttel ellátott "igazolást" az oltóanyag típusáról, nevéről, az oltás beadásának helyéről. Ezután fizettem, szintén helyben. Majd jött az orvos, ő adta be az oltást. Majd kb. 10 percet várakoznom kellett, hogy nehogy elájuljak, stb... De csak azért, mert vérvételnél is szoktak gondjaim lenni, rosszullét, ilyesmi. De semmi gond nem volt.
Összesen 3.000,-Ft-ot fizettem.
Én elsétáltam a körzetimhez,megvizsgált, felírta a vakcinát, a szomszédos gyógyszertárban kiváltottam, soron kívül beadták,az 500 ft volt külön.Aláírtam, kaptam róla papírt.
Sztem jobban jársz,ha te is a dokiddal adatod be.
A nyitva tartást nézd meg, mert azt hiszem pár órát vannak nyitva csak.
A 3000.-Forintban 1070-az oltás 1930-az oltó anyag.
További ajánlott fórumok:
- HPV elleni oltóanyagra van lehetőség támogatást kérni?
- Neis Vac-C oltóanyag tapasztalatok
- Mennyibe kerül a bárányhimlő elleni oltóanyag?
- Mennyi időnek kell eltellnie a rotavírus két oltása között, és mennyibe kerül az oltóanyag?
- Tudja valaki miért nem kapnak a védőnők prevenal oltóanyagot?
- A Prevenar és a Prevenar 13 oltás összetétele megegyezik? Vagy a Prev. 13 már továbbfejlesztett oltóanyag?