Gyulán hol érdemes megszállni nyaralás céljából és mennyiért? (tudásbázis)
Szinte minden étterem kínál menüt, van ahol két-három fajta is van. Ezek megfizethetők.
A visitgyula.com oldalon naptár szerinti programokat találsz.
Holnaptól pl. Végvári Napok lesznek.
A strandon én is régen voltam, a természetes vizeket jobban szeretem, de tiszta és kulturált.
Építkezés zajlik, élményfürdő készül, de a strand többi része működik.
[link] előadások és jegyárak, a varfurdo.hu oldalon a stranddal kapcsolatban megtalálsz minden infót.
Talán 4 éve voltam az unokákkal Gyulán, a Leila-apartmanházban szálltunk meg, nagyon meg voltunk vele elégedve, jól éreztük magunkat.
A strandról sajnos ezt nem mondhatom el, mert alig volt olyan medence, ahol a gyerekekkel együtt szórakozhattunk volna. Ahová én bemehettem volna, a kicsiket még a lépcsőre sem ültethettem le.
Az egyetlen gyermekmedencébe természetesen én nem játszhattam velük.
Ez volt az egyetlen olyan fürdő, ahol mindenért sípoltak a felügyelők, nagyon szigorúak.
Azóta nem voltunk, megvárjuk, míg felpül az élményfürdő, mert eddig nem sok szórakozást nyújtott a drága belépőért!
Az igazsághoz tartozik, hogy azóta már a hullámmedencébe is bemehetnénk együtt, mert már nagyobbak, akkor viszont még féltek.
A szálláson akkor csak mi voltunk, két külön szobát használhattunk, két kis fürdőszobával, a konyha mindennel felszerelt.
Központi helyen fekszik a ház, félúton a város szíve és a fürdő közt. Távozáskor kocsival vitt bennünket nagyon kedves tulajdonosnő a csomagokkal és a gyerekekkel a buszmegállóhoz, pedig nem is volt messze!
S sajnos közben a férjem rosszul volt, ő hozta-vitte orvoshoz, gyógyszertárba - önzetlenül.
További ajánlott fórumok:
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Mesterséges megtermékenyítés hol és mennyiért?
- Karácsonyfa - milyet veszel/vettél, mennyiért?
- Fertő-tó környékén, nagycsaládnak, apartman jellegű szállást tudnál ajánlani nyaralás céljából a nyárra?