Gyűjtsünk össze reggeliötleteket kenyér nélkül! (beszélgetés)
Lehet reggelire is (én vacsoraként szoktam):
Kb. fél cm vastag friss karalábé-karikára pakolom a gépsonkát, főtt tojás szeletet, paradicsom karikát vagy salátát, és egy szelet sajttal borítva... vagy ki mit akar...
zabkorpa natúr joghurtban
zabpehely + aszalt gyümölcs sovány tejben
főtt tojás + sajt
Véres hurka
Májas hurka
Kolbász
Lángos
Füstölt-főtt csülök
Fokhagyma
Esetleg tükörtojás teflonban olaj nélkül.
mondjuk kenyér nélkül nem szívesen enném meg...
Zöld saláta, tojással, mozzarella sajttal nyakonöntve natúr joghurttal, esetleg egy kevés fűszer rá, hogy legyen íze. Ha nem mész sehova akkor néhány szelet lilahagyma az íz miatt. :) Esetleg egy kevés csirkemellsonka. Ez lehet ebéd is grillezett csirkemellel. :))
Jujj de éhes vagyok...
Virsli lesz a reggeli két szelet tökönybúza kenyérrel. Szeritnem ez is jól beilleszthető a fogyókúrába.
puffasztott rizs/búza..
én ezt eszem.
Én is nem régen fedeztem fel, hogy simán meg lehet enni a virslit csak ketchuppal kenyér/zsömle nélkül. :-)
Az én ötleteim: müzliszeletek, Győri Édes Jó reggelt!, hagymás tojás
Reggeli zsemlével...
Na, most komolyan: valami saláta féle esetleg. Alapjában nem is reggelizek semmit, de gyógyszer miatt inkább mégis.
Olvasgatlak benneteket:)
Vettem 1 csomag nagyszemű zabpelyhet, hogy majd ezt eszem almával és natúr joghurttal.... tegnap sütöttem magamnak rozsos zsemlét(csak én eszem itthon), azt eszem vajjal! és házi befőzésű dzsemekkel.
Nem szívesen mondok le a kenyérféléről, csak a fehérről:)
Reggeli kenyér nélkül?
A reggeli az egyik legfontosabb étkezés, én nem tudnám elképzelni nélküle.
De azért olvaslak Titeket, hogy miket esztek össze,vissza már kora reggel!
További ajánlott fórumok:
- A bundás kenyér meddig áll el hűtés nélkül?
- Ketogén életmód követői, segítsetek! Hogyan ehetném meg a zsíros ételeket kenyér nélkül, hogy ne legyek rosszul tőlük?
- DNK, avagy a Dagasztás Nélküli Kenyér
- Aki szokott otthon zsemlét, kenyeret sütni kenyérsütőgép nélkül!
- Tojásrántottát szoktatok magában enni? Kenyér zsömle stb. nélkül vagy úgy nem túl jó a gyomornak és kell mellé egy kis kenyér?
- Mi a receptje, hogy kell házilag, hagyományosan kenyeret sütni? (Kenyérsütőgép nélkül)