Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Gyors epertorta recept

Gyors epertorta recept

A Gyors epertorta hozzávalói:
50 dkg eper,
6 dl tejföl,
2 evőkanál porcukor,
kerek tortalap


A Gyors epertorta elkészítési módja:
Vágd le vékonyan a tortalap tetejét, és csipegesd ki a belsejét úgy, hogy 1 cm széles pereme maradjon. A kicsipegetett darabkákat rakd félre. Vágd félbe az epreket, és keverj a tejfölbe porcukrot. Kenj egy réteg tejfölt a tortalap aljába, rakd rá az epreket, majd a kicsipkedett darabok egy részét a tetejére. Utána még egy réteg eper és még egy réteg tejföl jön, majd a maradék csipkedett darabkák következnek. Végül tedd rá a tortalap tetejét, rakj rá egy kis tejfölt és eperdarabkákat. Legalább 1 órára tedd a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A gyors epertorta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook