Gyökércsúcs rezekcióról információkat keresek! Tudtok segíteni? (tudásbázis)
Tejespite:köszi a fórumot elolvastam!
Köszi mindenkinek az infókat azért parázok,meg hát olvas az ember jót rosszat egyaránt,és mivel még nem voltam ilyenen érthető,hogy félek!még egy olyan kérdésem lenne,mondta fogdokim cisztától lehet izületi fájdalmam,az nincs,viszont egy ideje kicsit mintha szédelegnék,de nagyon minimálisat ugy nem szédülök el csak,épp hogy érzem fejembe!meg néha émelygek!lehet ehez köze vagy egészen más lehet az oka?
Ja és valami keserű löttyöt nyomtak műtét előtt a számba, amitől hányingerem lett. Erre mindenki megrémült, kinyitották az összes ablakot, hogy lélegezzek mélyeket, mert nincs több steril műtős cucc.:-)
Az injekció nem vészes, inkább a vésés fura érzés, meg az a fűrészhang nagyon zavart.
Közben nagyon kellemetlen, én úgy éreztem magam mintha a Fűrész c. filmben szerepelnék, mint áldozat. De hamar gyógyul és utána nem olyan fájdalmas mint várható. Nekem elől volt és másnap behívtak állásinterjúra. Alig tudtam beszélni, a cérna kilógott a számból, de tetszett nekik, hogy közöltem, gyönyörű a mosolyom, csak most épp nem megy, de ha visszahívnak megvillantom.:-) Megkaptam az állást!:-)
Amúgy nekem már kétszer volt, ne félj tőle. Ha jó a szájsebész viszonylag hamar megvan.
Oké, de mi az a csúgy?
Gyökéecsúcsot akartál írni? És fogról, vagy növény gyökeréről van szó?
További ajánlott fórumok:
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Agydaganat! Oligodendroglioma! Tudna valaki hasznos információval segíteni?
- 12 hetes ultrahangon a Nucha eredményem 2, 6 mm lett..:( Tudtok segíteni, információt adni erről, hogy mit várhatok?
- Vagyonadó. Hogyan kell bevallani? Erről nem találok információkat. Tud valaki segíteni? Köszönöm!
- Sürgős információra lenne szükségem gimnáziumi felvételivel kapcsolatban! Tudnátok segíteni?
- BRAUN 3710-es villanyborotváról szeretnék információt kérni. Tud valaki segíteni?