Gyógyulás a depresszióból (beszélgetés)
Én imádkozással gyógyultam ki belőle 2 hét alatt. Folyton imádkoztam és végül egyre jött, erősödött bennem a belső meggyőződés, a hit, hogy sikerülni fog. Egyik reggel tisztán, gyógyultan ébredtem!
Dicsőség Istennek!
Aki keres az talál, aki kér az kap, aki zörget, annak megnyittatik!
Bocs ,hogy beleugatok,de egy combos depresszión nem fog segíteni a citromfű és társai.
Segíteni csak enyhe tüneteken tud.
Ha a fóruminditó ,gyógyszer szedése mellett sincs jól,akkor konzultáció szükséges a dokival ,új jobb gyógyszer beàllításért.
De ha úgy dönt ,hogy megpróbálja gyógyszer nélkül ,szíve joga.
De a gyógynövény olyan depire ,mint mézestea tüdőgyulladásra!
Valóban.
A gyógynövények a napi stresszben ,a tél beálltával jelentkező enyhe depresszióban segít(orbáncfű)
De ez csak az én véleményem!
Ha az orvosod úgy ítéli meg, hogy a gyógyszeres kezelésre kezelésre van szükséged te miért akarsz ez ellen tenni?
Lemondasz az orvosi kezelésről?
A gyógynövények soha nem fognak olyan hatékonyan segíteni, mint egy gyógyszer.
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de a gyógyszerek nem fogják megoldani. Ha gyógynövény alapú akkor sem.
Jóindulattal mondom. :)
5HTP,Omega3,Ginkgo biloba,D-vitamin,ezek nekem nagyon Soldat segítettek és minden nap,de legalább heti 5x sport!Ez nagyon fontos.
Persze nem mindegy,hogy mi a probléma,amire gyógyszert szedsz és milyenek a jelenlegi életkörülmények.
Ha nincs változás ahhoz képest,mint amikor elérted a mélypontot/ha az volt/ és orvoshoz fordultál,akkor se a gyógyszer,se a gyógynövények,vitaminok nem fognak helyre tenni.
Nekem sokat segített a citromfű ,magnézium és a macskagyökér.
Nem tudom otthon kapható e ,de a Baldarian tinktúra is szuper!
Remélem orvossal egyeztettél .
Itt keresd ki lentebb a depressziót és a depresszióipart. Sok cikk van, amiből kiválaszthatod a megfelelőt.
Sok éve én is voltam depressziós, de régen kijöttem belőle az "orvosi segítség" ellenére.